Перевернутий яблучний пиріг
(покроковий рецепт з фото)
Перевернутий яблучний пиріг - теплий десерт для холодних осінніх вечорів. Солодкий відтінок карамелі і одночасно терпкий смак яблук створюють прекрасне поєднання.
Дивимося рецепт приготування перевернутого яблучного пирога! Для цього пирога найкраще підійдуть міцні яблука. Щоб перевірити готовність, проткніть коржі зубочисткою, якщо вона суха, Це тісто майже. Зачекайте близько 5 хвилин, щоб коржі охололи. Потім прикладіть форми переверніть форму над тарілкою, пиріг залишиться на ній. Те ж саме виконайте з другою формою. Хай щастить!
- Яблука - 5 штук
- Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
- Ванілін - 4 чайних ложки
- Лимонний сік - ½ Ст. Ложок
- Борошно - 1 ½ Склянок
- Розпушувач - 1 ½ Чайних ложок
- Сіль - ½ Чайних ложок
- Яйця - 3 штуки
- Вершкове масло - 9 Ст. Ложок (розтопленого і охолодженого )
- Круглі форми для запікання - 2 штуки
Розігрійте духовку до 350 градусів. Очистіть яблука, видаліть серцевину і наріжте скибочками, так, як це показано на фото.
Розтопити масло в сковороді. Викладіть яблука, додайте коричневий цукор, ванілін і лимонний сік. Яблука повинні трохи пом'якшиться.
Викладіть яблука в дві круглі форми для запікання і вилийте туди ж накопичився сироп.
Змішайте борошно з розпушувачем і сіллю. Відкладіть в сторону.
В іншу миску розбийте яйця і змішайте з цукром. Додайте сметану, розтоплене вершкове масло і гарненько розмішайте. Тепер змішайте з сухими інгредієнтами, які знаходяться в першій мисці (мука, ризрихлітель і сіль). Акуратно збийте.
Готове тісто рівномірно розподіліть в форми для запікання, поверх яблук. Випікаємо близько 30 хвилин, до золотистого кольору.