Пектин Jam
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт мармеладу на пектине в домашніх умовах. Мармелад на пектине - найправильніший мармелад. Беріть на замітку рецепт!
Мармелад на пектине виходить пружний, добре тримає форму, не тане. Відмінний десерт до чаю, який сподобається всім!
- Сік з м'якоттю - 550 грам
- Цукор - 550 грам
- Сироп глюкози - 125 грам
- Пектин яблучний - 12 грам
- Лимонна кислота - 4 грами
- Вода - 4 грами

Підготуйте всі інгредієнти.

Змішайте 50 грам цукру з пектином.

В окремій ємності розчиніть лимонну кислоту у воді.

У каструлю налийте сік з м'якоттю, додайте сироп і цукор, що залишився.

На середньому вогні доведіть рідину до 60 градусів.

Всипте цукор, який був змішаний з пектином, швидко перемішайте.

Варіть масу на середньому вогні, постійно помішуючи. Поступово доведіть температуру до 110 градусів. Зніміть рідина з вогню, влийте воду з лимонною кислотою і перемішайте.

Заповніть масою силіконові форми. Надішліть в холодильник на 8 годин.

Обваляйте мармелад в цукрі.

Jam пектин готовий, приємного вам апетиту!