Рецепт Пектин Jam фото

Пектин Jam
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Цукор
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл , Новий рік
Солодке , Десерти , Мармелад
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 9 г. 0 хв.

Рецепт мармеладу на пектине в домашніх умовах. Мармелад на пектине - найправильніший мармелад. Беріть на замітку рецепт!

Опис приготування:

Мармелад на пектине виходить пружний, добре тримає форму, не тане. Відмінний десерт до чаю, який сподобається всім!

  • Сік з м'якоттю - 550 грам
  • Цукор - 550 грам
  • Сироп глюкози - 125 грам
  • Пектин яблучний - 12 грам
  • Лимонна кислота - 4 грами
  • Вода - 4 грами
пектин Jam - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
пектин Jam - фото крок 2
Змішайте 50 грам цукру з пектином.
пектин Jam - фото крок 3
В окремій ємності розчиніть лимонну кислоту у воді.
пектин Jam - фото крок 4
У каструлю налийте сік з м'якоттю, додайте сироп і цукор, що залишився.
пектин Jam - фото крок 5
На середньому вогні доведіть рідину до 60 градусів.
пектин Jam - фото крок 6
Всипте цукор, який був змішаний з пектином, швидко перемішайте.
пектин Jam - фото крок 7
Варіть масу на середньому вогні, постійно помішуючи. Поступово доведіть температуру до 110 градусів. Зніміть рідина з вогню, влийте воду з лимонною кислотою і перемішайте.
пектин Jam - фото крок 8
Заповніть масою силіконові форми. Надішліть в холодильник на 8 годин.
пектин Jam - фото крок 9
Обваляйте мармелад в цукрі.
пектин Jam - фото крок 10
Jam пектин готовий, приємного вам апетиту!

Схожі рецепти