Печиво з цукром
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт сподобається любителям простий і швидкої випічки. Сьогодні я розповім, як приготувати печиво з цукром. Цей варіант випічки безсумнівно стане вашим фаворитом.
Приготувавши печиво за цим рецептом ви будете здивовані, наскільки просто і легко можна готувати випічку. Ваші діти безсумнівно полюблять ці печива. Вони виходять неймовірно ароматними і просто тануть у роті. Чудово підійдуть до чаю, кава і какао!
- Пшеничне борошно - 2, 5 склянки
- Сода - 1 Чайна ложка
- Розпушувач тіста - 1/2 чайних ложки
- Вершкове масло - 180-200 грам
- Цукор - 1, 5 склянки
- Яйця - 1 штука
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
1
Приготування печива з цукром починаємо з того, що розігріваємо духовку до 180 градусів.
Просіваємо борошно, змішуємо її з содою і розпушувачем, ретельно перемішуємо.
Просіваємо борошно, змішуємо її з содою і розпушувачем, ретельно перемішуємо.
2
В окремій ємності змішуємо цукор, розм'якшене вершкове масло, збиваємо все міксером до однорідності. Потім додаємо в суміш яйце і ваніль.
3
Поступово додаємо сухі інгредієнти в тісто, ретельно все перемішуючи, щоб уникнути появу грудочок. Коли тісто стане однорідним, акуратно сформуйте з тіста печиво у вигляді коржів круглої форми.
4
Деко застилає пергаментним папером, викладаємо печиво і випікаємо протягом 8-10 хвилин. Коли печиво буде готове, дайте йому охолонути протягом декількох хвилин. Печиво з цукром готове, смачного!