Печиво з яблук і бананів
(покроковий рецепт з фото)
Фруктове печиво - відмінний варіант для перекусу. Печиво має масу позитивних сторін: воно пісне, готується легко і просто, а необхідні продукти, завжди знайдуться в будинку.
У складі печива є вівсяні пластівці, якщо вам не подобаються великого розміру, ви можете подрібнити їх або ж замінити на пластівці дрібнішого калібру. Будьте обережними з борошном! Не затягуйте тісто.
- Яблуко - 180 грам (вага в очищеному вигляді)
- Банан - 1 штука
- Борошно пшеничне - 2-2, 5 склянки
- Масло рослинне - 50 мілілітрів
- Вівсяні пластівці - 1 Склянка
- Розпушувач для тіста - 2 чайних ложки (з гіркою)
- Цукор - 0, 5 склянки
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Яблуко очистіть, натріть на крупній тертці, перекладіть в каструльку, додайте 1 ст.Л. Води. Поставте на вогонь, доведіть до кипіння.
provara 5 хвилин до м'якості.
До банану додайте рослинне масло і пробийте блендером.
В отриману масу введіть яблука і пробийте блендером ще раз до однорідного стану.
У чаші змішайте сипучі інгредієнти: 2 склянки борошна, цукор, вівсяні пластівці, корицю і розпушувач для тіста. Решта 0, 5 склянки додайте по необхідності під час замісу.
До сипучим інгредієнтів додайте фруктову масу.
Замісити тісто. Тісто має злегка липку консистенцію, НЕ пересипте борошна, інакше тісто заб'ється і печиво буде жорстким. Подпилять робочу поверхню.
Увімкніть духовку на 170 градусів.
Тісто розкачати в пласт товщиною 0, 5 см. І виріжте печиво будь-якої форми.
Тісто розкачати в пласт товщиною 0, 5 см. І виріжте печиво будь-якої форми.
Перекладіть заготовки на деко (застелите папером або змастіть попередньо маслом). Поставте випікатися в розігріту духовку на 15 хвилин.
Після закінчення часу дістаньте печиво, pereložite і прохолодний.
Печиво готове. Смачного!