Печиво з сиру «гусячі лапки»
(покроковий рецепт з фото)
Смачне листкове печиво, яке за формою нагадує гусячу лапку - звідси і назва. У складі печива є сир - значить воно корисне.
Смачні, солодкі, повітряні, листкові - це все відноситься до печива Гусячі лапки. Рецепт приготування печива з сиру Гусячі лапки досить простий, інгредієнтів - необхідний мінімум, нічого зайвого. Якщо хочете прискорити процес - годі й вирізати кружальця кухлем, а нарізати розкатаний пласт тесту на квадратики. Потім квадратики складати точно так же, як і кружечки. Такі печива відразу після випічки будуть трохи вологими. Рекомендую дати їм хоча б годинку постояти і підсохнути. Хоча це у вас навряд чи вийде - такі печива з'їдаються дуже швидко. І якщо ваша сім'я вся в зборі, то вони будуть стояти на кухні і чекати того моменту, коли ви витягнете печива з духовки. Рецепт печива з сиру Гусці лапки з фото перед вами, приготуйте його обов'язково і воно стане одним з ваших улюблених.
- Сир - 200 грам
- Борошно - 2 склянки (може трохи більше)
- Вершкове масло - 200 грам
- Цукор - 1-2 склянок
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Яйце - 1 штука