Рецепт Печиво «гусячі лапки» з сиром фото

Печиво «гусячі лапки» з сиром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Молочні продукти, Сир, Вершкове масло
Вегетаріанське харчування
На полуденок, Для дітей, Десерт, Полудень
Випічка, Солодке, Печиво

Це печиво - одне з найсмачніших спогадів дитинства. На велику родину його потрібно піч багато, тому що зникає печиво зі столу практично миттєво. Рецепт приготування простий і нескладний.

Одне з найсмачніших і швидко з'їдаються печива - це печиво "гусячі лапки" . Вам доводилося куштувати його? Якщо ні, ви багато втратили. Надолужуємо втрачене, біжимо на кухню і спечемо це ніжне печиво. А як приготувати печиво "гусячі лапки" з сиром, ви дізнаєтеся з нижченаведеного рецепта.

  • Сир - 200 грам
  • Вершкове масло - 150 грам (або маргарину)
  • Борошно пшеничне - 1 Склянка (плюс пара ложок для розкочування тіста)
  • Цукор - 0, 5 склянки
печиво
Відміряємо необхідну кількість продуктів.
печиво
Висипаємо в миску борошно і додаємо до неї масло. Краще, якщо воно буде холодним.
печиво
І тепер виделкою подрібнюємо масло в борошні, щоб утворилася крихта. Не біда, якщо шматочки будуть різної величини.
печиво
Тепер додамо сир.
печиво
І руками вимішуємо тісто.
печиво
Посипаємо стіл невеликою кількістю борошна і розгортає тісто в тонкий пласт. Товщина - приблизно 3 мм. Склянкою вирізаємо кружечки.
печиво
Цукор насипаємо в блюдце . Вмочаємо кружечок тіста в цукор, складаємо навпіл, знову маку в цукор і складемо ось таке печиво. Злегка притискаємо куточок печива. Верхівку печива теж вмочимо в цукор.
печиво
Викладаємо печива на деко, застелене пергаментом.
печиво
І випікаємо в розігрітій до 200 градусів духовці до рум'янцю. Хвилин 15 просто. Можна з вентилятором. Уважно стежте за печивом в духовці, щоб воно не стало темним.
печиво
І ось печива готові, можна пригощатися!

Схожі рецепти