Печиво «гусячі лапки» з сиру
(покроковий рецепт з фото)
З сиру можна робити не тільки начинку для млинців або сирники, пропоную рецепт, як приготувати печиво "гусячі лапки" з сиру. Дуже просте в приготуванні, але неймовірно смачні ласощі.
З сиру можна зробити безліч різноманітних десертів, наприклад, чізкейк, однак рецепт його приготування не так вже й простий. А ось набагато простіше зробити таке печиво, яке готується з сиру, борошна і вершкового масла. Всі інгредієнти змішуються, потім вирізається необхідна форма і випікається. Таке печиво можна подавати до святкового столу і до повсякденного.
- Сир - 250 грам
- Вершкове масло - 250 грам
- Борошно пшеничне - 2, 5 склянки
- Цукровий пісок - 5-6 Ст. Ложок
1. У мисці змішую всі продукти, крім цукру, і замішую тісто. Розкочую його в пласт товщиною до одного сантиметра і вирізаю кружечки.
2. У тарілку насипаю цукровий пісок, потім кожен коло умочують в цукор, повертаю навпіл і знову умочують в цукор. Потім складаю ще раз, щоб вийшов трикутничок.
3. Отриману форму розрізаю у вигляді гусячих лапок, теж проробляю і з іншими кружечками. Деко застеляють пергаментом і викладаю печиво.
4. Випікаю в розігрітому до 180 градусів духовці близько 20 хвилин (до появи золотистого кольору). Готове печиво прибираю з дека і подаю до столу.