Печиво з сирної маси
(покроковий рецепт з фото)
Сирна випічка завжди виходить смачною, ніжною і легкою. Пропоную рецепт печива з солодкою сирною маси. Таке печиво легко готувати, воно швидко запікається, виходить смачним і ароматним.
Сирна маса солодка і ніжна, на її основі виходить смачна випічка. Кориця наповнює печиво приємним ароматом. Подати можна до чаю. Вдалий варіант для дитячого меню, спробуйте.
- Сиркова маса - 250 грам
- Яйце - 1 штука
- Вершкове масло - 50 грам
- Борошно пшеничне - 250 грам
- Сода - 1 щіпка
- Цукор - 2 чайних ложки
- Кориця мелена - 1 Чайна ложка
Підготуємо інгредієнти.
У миску кладемо м'яке масло і додаємо яйце. Перемішуємо.
Додаємо сирну масу.
Насипаємо борошно, трохи соди і замішуємо тісто.
Тісто розділяємо на 2 частини. Кожну частину розгортаємо.
Посипаємо тісто цукром з корицею.
Звертаємо і нарізаємо невеликими шматочками.
Заготовки викладаємо на деко покритий пергаментом. Випікаємо при температурі 180 градусів 12 хвилин.
Печиво з сирної маси готове. Пригощайтеся!