Кращий рецепт сирної запіканки
(покроковий рецепт з фото)
Запіканка - це завжди ніжна текстура з яскравим смаком. Тому для основи краще всього вибирати м'який продукт, який би танув в роті. Якщо ви не знаєте, на чому зупинитися, тоді читайте підказку.
Сьогодні розповім, як приготувати кращий рецепт сирної запіканки. Він є таким тому, що смак його з нашого безтурботного дитинства, але з доповненням. Подавайте до випічки повидло, яке зробить блюдо послаще. У складі ви знайдете родзинки, але ви можете додати будь-які сухофрукти.
- Сир 5% - 540 грам
- Манна крупа - 60 грам
- Цукор - 75 грам
- Вершкове масло - 60 грам(40 г в тісто, 20 г для змащування)
- Ванілін - 1, 5 грами
- Ізюм - 50 грам
- Яйце - 1 штука
- Крем - 1 Ст. Ложка
- Висівки пшеничні - 1 Ст. Ложка (у вигляді крихти)
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
Сир розімніть виделкою разом з м'яким маслом.
В іншому посуді збийте яйця з цукром до піни.
Ізюм промийте і замочіть у воді на 15 хвилин. Потім додайте його в сир разом з ваніліном, яйцями, сіллю і манкою.
Замішайте сирне тісто до єдиної консистенції.
Форму для випічки застеліть фольгою. Змастіть її невеликою кількістю масла. Присипте висівками.
У форму викладіть сирне тісто. Зверху змастіть його сметаною і розтопленим маслом.
Запіканку готуйте в духовці при 180 градусах протягом 45 хвилин. Приємного чаювання!