Печиво з шоколадною прошарком
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт, як приготувати печиво з шоколадною прошарком, дуже цікавий і незвичайний. Таким печивом ви без особливих зусиль зможете здивувати своїх близьких і друзів. Можна надати йому яку-небудь форму.
На вигляд здається, що такий десерт приготувати самостійно неможливо, але все простіше, ніж здається. Завдяки цьому докладному рецептом з фото вам з легкістю вдасться це зробити. Для нього печива потрібні: цукор, арахісова паста, яйце, мука, оцет, масло і шоколад з маслом для начинки.
- Цукор - 0, 5 кілограма(200 грам для теста, 300 грам для грильяжа)
- Ванілін - 1 штука
- Арахісова паста - 200 грам
- Яйце - 2 штуки
- Борошно - 450 грам
- Сода - 1, 5 чайних ложки
- Оцет - 1 Ст. Ложка
- Олія - 220 грам(200 грам для тіста, 20 грам для прошарку)
- Вода - 6 Ст. Ложок
- Арахіс - 300 грам
- Шоколад - 1 штука
1. Масло розтираємо з цукром і ваніллю. Вводимо арахісову пасту і перемішуємо, vbivaem яйця, заздалегідь просіяне борошно і соду, гаситься оцтом. Все ретельно перемішуємо.
2. Деко змащуємо масло або застилає папером для випічки, ложкою викладаємо кружальця.
3. Випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці близько п'ятнадцяти хвилин.
4. Для грильяжу: арахіс підсмажуємо на сковороді і подрібнюємо качалкою або ножем. У сотейник або сковороду наливаємо воду, всипаємо цукор і варимо до золотистого кольору, після чого всипаємо арахіс і варимо хвилину або дві.
5. Готовим грильяжем поливаємо печиво і відправляємо все в холодильник на 1 час.
6. На водяній бані розтоплюємо шоколад і додаємо масло. Одну половину печива обмакиваем в шоколад і прикріплюємо до неї другу. Трохи даємо йому застигнути - і готово!