Рецепт Печиво з шоколадною прошарком фото

Печиво з шоколадною прошарком
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На полуденок
Випічка, Печиво

Рецепт, як приготувати печиво з шоколадною прошарком, дуже цікавий і незвичайний. Таким печивом ви без особливих зусиль зможете здивувати своїх близьких і друзів. Можна надати йому яку-небудь форму.

На вигляд здається, що такий десерт приготувати самостійно неможливо, але все простіше, ніж здається. Завдяки цьому докладному рецептом з фото вам з легкістю вдасться це зробити. Для нього печива потрібні: цукор, арахісова паста, яйце, мука, оцет, масло і шоколад з маслом для начинки.

  • Цукор - 0, 5 кілограма(200 грам для теста, 300 грам для грильяжа)
  • Ванілін - 1 штука
  • Арахісова паста - 200 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Борошно - 450 грам
  • Сода - 1, 5 чайних ложки
  • Оцет - 1 Ст. Ложка
  • Олія - 220 грам(200 грам для тіста, 20 грам для прошарку)
  • Вода - 6 Ст. Ложок
  • Арахіс - 300 грам
  • Шоколад - 1 штука
печиво з шоколадною прошарком - фото крок 1
1. Масло розтираємо з цукром і ваніллю. Вводимо арахісову пасту і перемішуємо, vbivaem яйця, заздалегідь просіяне борошно і соду, гаситься оцтом. Все ретельно перемішуємо.
печиво з шоколадною прошарком - фото крок 2
2. Деко змащуємо масло або застилає папером для випічки, ложкою викладаємо кружальця.
печиво з шоколадною прошарком - фото крок 3
3. Випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці близько п'ятнадцяти хвилин.
печиво з шоколадною прошарком - фото крок 4
4. Для грильяжу: арахіс підсмажуємо на сковороді і подрібнюємо качалкою або ножем. У сотейник або сковороду наливаємо воду, всипаємо цукор і варимо до золотистого кольору, після чого всипаємо арахіс і варимо хвилину або дві.
печиво з шоколадною прошарком - фото крок 5
5. Готовим грильяжем поливаємо печиво і відправляємо все в холодильник на 1 час.
печиво з шоколадною прошарком - фото крок 6
6. На водяній бані розтоплюємо шоколад і додаємо масло. Одну половину печива обмакиваем в шоколад і прикріплюємо до неї другу. Трохи даємо йому застигнути - і готово!

Схожі рецепти