Печиво з шкварок
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную сьогодні пооригинальничать і приготувати що-небудь екстраординарне! А саме - незвичайне печиво по угорському рецептом. Пропоную варіант, як приготувати печиво з шкварок. Цікаво!
Печиво з шкварок - прекрасна закуска, тому таке блюдо дуже люблять чоловіки. Але і жінки від нього не відмовляться, повірте! Я, наприклад, люблю похрумтіти таким печивом на сніданок. Та й протягом дня перекусити угорськими печеньки не відмовлюся!
- Борошно пшеничне - 500 грам
- Шкварки - 300 грам
- Варена картопля - 100 грам
- Яйця курячі - 2 штуки
- Цукор - 150 грам
- Розпушувач для тіста - 1 Чайна ложка
- Цукрова пудра - 100 грам
Через м'ясорубку пропускаємо такі інгредієнти: варена картопля, шкварки. Найкраще пропустити їх двічі, щоб маса була якісно подрібнена.
На дошку висипаємо просіяне борошно. У серединці робимо поглиблення. Насипаємо туди розпушувач разом з перемеленої картопляної масою, сіль за смаком, цукор і яйця. Має вийти густе тісто після ретельного перемішування.
Далі формуємо приплюснуті кульки з тіста. Відправляємо їх запікатися на деку в розігріту духовку. Температура запікання - 180 градусів. Час - 15-20 хвилин. Смачного!