Печиво «Поцілунки»
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт простий, а печиво виходить красивим і смачним. Таке печиво будь-який святковий стіл, а так само підійдуть для сімейного та романтичного чаювання.
Змішуємо борошно, сіль і разрихліель. Додаємо арахісове і вершкове масла, цукор і збиваємо. Потім додаємо яйця і добре перемішуємо. Красиві кульки з тіста, обмакиваем в коричневому цукрі і запікаємо 8 хвилин при температурі 180 градусів. Після видавлюємо за допомогою кондитерського шприца (або будь-якого іншого пристосування) трохи шоколаду, даємо охолонути і запікаємо ще 2 хвилини. Смачного!
- Борошно - 3 склянки
- Арахісове масло - 2/3 склянки
- Вершкове масло - 100 грам
- Цукор - 1 Склянка
- Коричневий цукор - 1 Склянка
- Яйця - 2 штуки
- Шоколад - 150 грам
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
Змішуємо борошно, сіль і соду. Потім додаємо вершкове і арахісове масло. Перемішуємо. Додаємо цукор і збиваємо міксером. Потім додаємо яйця і добре все перемішуємо до однорідної маси.
З тіста ліпимо невеликі кульки і мачає їх в цукрі.
Розігріваємо духовку до 180 градусів. Кульки викладаємо на деко, змащений маслом. Випікаємо 8 хвилин.
Поки печиво печеться, розтоплюємо шоколад і заповнюємо їм кондитерський шприц (можна використовувати простий целофановий пакетик). Дістаємо печиво і зверху видавлюємо трохи шоколаду. Даємо охолонути пару хвилин. Ставимо в духовку ще на 2 хвилини.