Печиво на молоці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 16-20
Час приготування: 30 хв.
Печиво на молоці виходить ніжне, м'яке і дуже смачне. Така випічка припаде до смаку дорослим і дітям, беріть рецепт на замітку!
Опис приготування:
Приготувати печиво на молоці дуже просто, рецепт простий і цілком бюджетний, впорається навіть дитина. За бажанням в тісто можна додати лимонну або апельсинову цедру, ванілін, кокосову або шоколадну стружку. Простір для фантазії є, готуйте із задоволенням!
- Молоко - 50 мілілітрів
- Яйце - 1 штука
- Вершкове масло - 60 грам
- Цукор - 50 грам
- Розпушувач тіста - 1 Чайна ложка
- Борошно - 1, 5 склянки
Підготуйте всі інгредієнти. Вершкове масло заздалегідь дістаньте з холодильника і розм'якшіть при кімнатній температурі.
З'єднайте м'яке масло, цукор, яйце і перетріть все виделкою.
Додайте молоко.
Перемішайте, додайте борошно і розпушувач.
Замісити м'яке і пластичне тісто. Якщо необхідно, можна додати в процесі ще трохи борошна, тісто не повинно прилипати до рук.
Відщипувати від готового тіста шматочки і формуйте руками кульки, розміром приблизно з волоський горіх. Перекладіть заготовки на деко, застелене пергаментом. Випікайте в духовці при температурі 180-200 градусів близько 20 хвилин.
Печиво на молоці готове.
Приємного чаювання!