Пісочне печиво на молоці
(покроковий рецепт з фото)
Просте, але дуже смачне домашнє печиво, яке сподобається як дітям, так і дорослим. Інгредієнти найдоступніші, беріть рецепт на замітку!
Приготувати пісочне печиво на молоці дуже просто, інгредієнти напевно знайдуться на будь-якій кухні. Можна залучити до цього заняття дітей, впевнена, вони отримають море позитивних емоцій. Печиво ароматне, м'яке, ідеально підійде до холодного молока, до кружечке гарячого чаю або кави.
- Молоко - 60 мілілітрів
- Вершкове масло - 50 грам
- Цукор - 120 грам
- Яйце - 1 штука(+ додатково 1 жовток)
- Борошно - 250 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Розпушувач тіста - 0, 5 чайних ложки
- Ванілін - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
М'яке вершкове масло з'єднайте з цукром, розпушувачем, ваніліном, сіллю і яйцем.
Збийте і додайте молоко.
Все перемішайте. Додайте сіль і борошно.
Замісити м'яке і еластичне тісто, яке не липне до рук.
Розкачайте тісто завтовшки 5-7 мм., і виріжте фігурки за допомогою формочок або звичайного склянки.
Перекладіть заготовки на деко застелене пергаментом (у мене силіконовий килимок). Змастіть верх збитим жовтком. Випікайте в духовці при температурі 200 градусів близько 15 хвилин.
Пісочне печиво на молоці готове.
Смачного!