Вівсяне печиво на молоці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 45 хв.
Просте, але дуже смачне і корисне печиво, яке можна приготувати в домашніх умовах. Випічка ніжна, ароматна, сподобається як дітям, так і дорослим.
Опис приготування:
У поєднанні з молоком або какао, така випічка може стати варіантом корисного і поживного сніданку. Солодкість регулюйте самостійно кількістю цукру. Приготувати вівсяне печиво на молоці дуже просто, а сам процес не забере багато часу. Беріть на замітку!
- Борошно - 130 грам
- Пластівці вівсяні - 100 грам
- Молоко - 100 мілілітрів
- Цукор - 50 грам
- Яйце - 2 штуки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Розпушувач тіста - 1 Чайна ложка
Підготуйте всі інгредієнти.
Вівсяні пластівці залийте гарячим молоком і дайте охолонути.
Додайте збиті з цукром яйця і рослинна олія.
Все перемішайте, додайте борошно і розпушувач.
Тісто має вийти досить густе і в'язке.
Викладайте тісто за допомогою столової ложки на застелений пергаментом деко. Випікайте в духовці близько 25-30 хвилин при температурі 180 градусів.
Вівсяне печиво на молоці готове.
Смачного!