Печиво на кокосовому молоці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 35 хв.
Для всіх любителів кокоса, ділюся шикарним рецептом печива на кокосом молоці. Воно виходить хрустким, розсипчастим і просто тане в роті.
Опис приготування:
Нижче я дам покроковий опис, як приготувати печиво на кокосовому молоці. Кількість цукру можна збільшити, якщо любите послаще. Кокосове молоко краще вибирати більш ласий, так печиво вийде більш вершковим і ніжним. Випічка підійде для вечірнього чаювання або на полуденок, разом зі стаканчиком молока. Беріть на замітку!
- Кокосове молоко - 3 Ст. Ложки
- Кокосова стружка - 50 грам
- Цукор - 100 грам
- Вершкове масло - 100 грам (кімнатної температури)
- Борошно - 200 грам
Підготуйте всі інгредієнти.
У мисці змішайте розм'якшене масло з борошном.
Додайте цукор, кокосову стружку і молоко. Перемішайте до однорідного стану.
Скачайте тісто в кулю, приберіть в холодильник на 10 хвилин. Так його потім буде простіше розгортати.
Присипте стіл борошном, розкачайте тісто завтовшки 3 мм. Виріжте з допомогою формочки печиво.
Викладіть печиво на пергамент. Випікайте в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці 15 хвилин. Потім остудіть печиво на деку.
Печиво на кокосовому молоці готове, приємного вам апетиту!