Печиво «лапки»
(покроковий рецепт з фото)
Напередодні Нового року пора подумати, ніж будемо пригощати гостей і рідних. Наступаючий рік - рік собаки! Я пропоную спекти печінку "лапки", дивіться як це у мене вийшло.
Хочу розповісти вам, як приготувати печиво "лапки" в домашніх умовах з підручних засобів і продуктів. Все виходить легко і весело, особливо коли в будинку є найменші кулінари!
Рецепт тіста для печива можна взяти будь-який, навіть пряниковий відмінно підійде. Мені подобається цей тим, що печиво виходить солодке і розсипчасте.
На приготування глазурі теж мені часу не втече, приблизно 10 хвилин - глазур готова до використання. Але пам'ятайте, білкова глазур швидко засихає, тому постарайтеся всю відразу її виробити, а якщо щось залишилося, то накрийте харчовою плівкою щільно мисочку і зберігайте в холодильнику. Хай щастить!
- Яйце - 1 штука
- Вершкове масло (маргарин) - 100 грам
- Цукор - 75 грам
- Борошно - 250 грам
- Білок яєчний - 0, 5 штуки (глазур)
- Цукрова пудра - 100 грам (глазур)
- Крохмаль - 0, 5 чайних ложки (глазур)
- Лимонний сік - 0, 5 чайних ложки (глазур)
- Розпушувач - 0, 5 чайних ложки














