Рецепт Печиво «Флорида» фото

Печиво «Флорида»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок, Для дітей, Десерт, Полудень
Випічка, Печиво

Дивно просте і надзвичайно смачне печиво з оригінальною назвою пропоную на замітку всім любителям швидких десертів. Зробити печиво "флорида" в домашніх умовах простіше простого.

Цей простий рецепт печива "флорида" знайомий багатьом під найрізноманітнішими назвами. Причиною такої популярності можна вважати те, що це печиво швидко готується, прекрасно зберігається і має неймовірні смаковими якостями.

  • Маргарин - 250 грам
  • Борошно - 750-800 грам
  • Цукор - 100-150 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Сода - 1 щіпка
  • Варення - 1 За смаком
печиво
1. Розм'якшений маргарин або вершкове масло з'єднати з цукром.
печиво
2. Розім'яти виделкою або ложкою до однорідності.
печиво
3. Вбити яйця, додати дрібку солі і соди, всипати приблизно половину просіяного борошна.
печиво
4. Перемішувати до однорідності, всипаючи борошно, що залишилося. В рецепт приготування печива "флорида" можна додати також ванільною або мигдальної есенції, щіпку кориці або гвоздику, наприклад.
печиво
5. Додавати борошно до тих пір, поки не вийде круте тісто, яка не буде липнути до рук.
печиво
6. Відрізати приблизно чверть тесту, загорнути в харчову плівку або пакет і відправити в морозильник.
печиво
7. Час, що залишився тісто розім'яти руками на деку (пергамент для випічки не потрібен).
печиво
8. Виделкою зробити в тесті проколи, щоб вона підіймалася в процесі випічки. Намазати пласт варенням за смаком або джемом. Дістати тісто з морозилки і натерти на тертці, розподіляючи по всій поверхні.
печиво
9. Надіслати лист в розігріту духовку. Випікати печиво "флорида" в домашніх умовах близько 30 хвилин. Потім нарізати порційними шматочками, остудити і подавати до столу.

Схожі рецепти