Рецепт Печінка яловичини фото

Печінка яловичини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Субпродукти, Печінка
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Хочу показати вам, як приготувати печінку яловичини в ароматних спеціях зі сметаною. Це чудове основне блюдо для обіду або вечері, яке можна подати з абсолютно будь-яким гарніром за смаком.

Щоб печінка була більш соковите і ніжною, її попередньо можна замочити в молоці на півгодинки. Використання панірувальних сухарів надає чудову корочку, але їх при бажанні можна замінити борошном, наприклад. Набір спецій може також бути різним, в залежності від ваших смакових пристрастей.

  • Печінка - 1/2 кілограма
  • Крем - 1/2 склянки
  • Цибулина - 1-2 штук
  • Лук-пориста - 1 штука
  • Часник - 1-3 зубчиків
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Панірувальні сухарі - 3-4 Ст. Ложок
  • Сіль і спеції - За смаком (перець, паприка, зелень)
печінка яловичини - фото крок 1
1. Печінка вимийте, очистіть від плівок при необхідності. При бажанні замочіть в молоці на півгодинки. Після обсушити і наріжте невеликими шматочками.
печінка яловичини - фото крок 2
2. У невеликій мисці з'єднайте панірувальні сухарі, сіль і спеції. Ретельно перемішайте. На сковороді розігрійте олію.
печінка яловичини - фото крок 3
3. Викладіть печінку в отриману суміш, ретельно перемішайте. Надішліть печінку на сковороду.
печінка яловичини - фото крок 4
4. Додайте на сковороду нарізану цибулю і порей. Акуратно перемішайте, влийте трохи гарячої води і тушкуйте до м'якості на середньому вогні.
печінка яловичини - фото крок 5
5. Викладіть сметану, млоїте ще пару хвилин і можна знімати з вогню. Смачного!

Схожі рецепти