Пасха з мармеладом
(покроковий рецепт з фото)
Великдень з мармеладом обов'язково сподобається тим, хто любить солоденьке. Цю ніжну паску оцінять не лише дорослі, але і діти.
Опис приготування:
1. Рецепт приготування паски з мармеладом насправді абсолютно не складний. Для початку необхідно протерти через сито сир, щоб зробити його більш повітряним і позбутися від грудочок.
2. Розм'якшене вершкове масло з'єднати з цукром. Додати дрібку ваніліну і розтерти.
3. Поступово додавати сметану, збиваючи масу до однорідної консистенції.
4. Отриману масу потроху вводити в сир і продовжувати збивати.
5. Тепер можна зайнятися мармеладом. Його можна нарізати дрібними шматочками. Також в таку паску можна додати родзинки або цукати.
6. З'єднати сирну масу з мармеладом і ретельно перемішати.
7. Викласти готову сирно-мармеладную масу в форму, попередньо застеливши її марлею. Зверху паски встановити вантаж і відправити в холодильник мінімум на 24 годину.
8. Коли паска з мармеладом в домашніх умовах готова, її можна отримати з форми і подавати до столу, за бажанням додатково прикрасивши.
- Сир - 1 кілограм
- Вершкове масло - 200 грам
- Крем - 200 грам
- Цукор - 100-150 грам
- Мармелад - 200-300 грам
- Ванілін - 1 щіпка
2. Розм'якшене вершкове масло з'єднати з цукром. Додати дрібку ваніліну і розтерти.
3. Поступово додавати сметану, збиваючи масу до однорідної консистенції.
4. Отриману масу потроху вводити в сир і продовжувати збивати.
5. Тепер можна зайнятися мармеладом. Його можна нарізати дрібними шматочками. Також в таку паску можна додати родзинки або цукати.
6. З'єднати сирну масу з мармеладом і ретельно перемішати.
7. Викласти готову сирно-мармеладную масу в форму, попередньо застеливши її марлею. Зверху паски встановити вантаж і відправити в холодильник мінімум на 24 годину.
8. Коли паска з мармеладом в домашніх умовах готова, її можна отримати з форми і подавати до столу, за бажанням додатково прикрасивши.