Рецепт Пасха з мармеладом фото

Пасха з мармеладом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Сир
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , Пасха
Десерти
Кількість порцій: 1
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Великдень з мармеладом обов'язково сподобається тим, хто любить солоденьке. Цю ніжну паску оцінять не лише дорослі, але і діти.

Опис приготування:

1. Рецепт приготування паски з мармеладом насправді абсолютно не складний. Для початку необхідно протерти через сито сир, щоб зробити його більш повітряним і позбутися від грудочок.

2. Розм'якшене вершкове масло з'єднати з цукром. Додати дрібку ваніліну і розтерти.

3. Поступово додавати сметану, збиваючи масу до однорідної консистенції.

4. Отриману масу потроху вводити в сир і продовжувати збивати.

5. Тепер можна зайнятися мармеладом. Його можна нарізати дрібними шматочками. Також в таку паску можна додати родзинки або цукати.

6. З'єднати сирну масу з мармеладом і ретельно перемішати.

7. Викласти готову сирно-мармеладную масу в форму, попередньо застеливши її марлею. Зверху паски встановити вантаж і відправити в холодильник мінімум на 24 годину.

8. Коли паска з мармеладом в домашніх умовах готова, її можна отримати з форми і подавати до столу, за бажанням додатково прикрасивши.

  • Сир - 1 кілограм
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Крем - 200 грам
  • Цукор - 100-150 грам
  • Мармелад - 200-300 грам
  • Ванілін - 1 щіпка
1. Рецепт приготування паски з мармеладом насправді абсолютно не складний. Для початку необхідно протерти через сито сир, щоб зробити його більш повітряним і позбутися від грудочок.

2. Розм'якшене вершкове масло з'єднати з цукром. Додати дрібку ваніліну і розтерти.

3. Поступово додавати сметану, збиваючи масу до однорідної консистенції.

4. Отриману масу потроху вводити в сир і продовжувати збивати.

5. Тепер можна зайнятися мармеладом. Його можна нарізати дрібними шматочками. Також в таку паску можна додати родзинки або цукати.

6. З'єднати сирну масу з мармеладом і ретельно перемішати.

7. Викласти готову сирно-мармеладную масу в форму, попередньо застеливши її марлею. Зверху паски встановити вантаж і відправити в холодильник мінімум на 24 годину.

8. Коли паска з мармеладом в домашніх умовах готова, її можна отримати з форми і подавати до столу, за бажанням додатково прикрасивши.

Схожі рецепти