Рецепт Пасха сирна в мультиварці фото

Пасха сирна в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Вершки , Сир , Яйця
Вагітним і годуючим
На святковий стіл , Пасха
Десерти
Кількість порцій: 8
Час приготування: 13 г. 0 хв.

Великдень сирна в мультиварці готується дуже просто. Купуйте свіжі яйця, нежирний сир, вершки і масло і, дума про світле свято Великодня, приготуйте ніжне центральне блюдо свята.

Опис приготування:

Як приготувати паску в мультиварці?

1. Сир треба розтерти, щоб не було грудочок. Можна це зробити за допомогою щільного сита. Додайте цукор і ванілін.

2. Яйця за допомогою міксера збийте до білої піни.

3. Вершки розмішайте з розм'якшеним вершковим маслом. Можна також збити міксером. Додайте до сиру і перемішайте до однорідної маси.

4. Потім влийте збиті яйця. Ще раз добре перемішайте або збийте. Мені у всьому допомагає звичайний ручний міксер. Тісто виходить без грудочок, однорідне.

5. Перелийте тісто в чашу мультиварки. Закрийте кришку.

6. Кнопкою меню встановити програму"Мультіповар" , температуру встановіть на 100 градусів, а час приготування - з 30 хвилин.

7. Через півгодини масу злегка остудіть, додайте цукати. Перемішайте. У паску можна додати подрібнені горіхи, шматочки шоколаду, сухофрукти.

8. Густу масу треба перелити в застелену марлею форму - pasočnicu, відерце або новий квітковий горщик. Марлю треба загорнути в кілька шарів, вона повинна бути щільною.

9. Загорніть марлю, покладіть зверху досочку або плоску тарілку. Можна притиснути пресом. Ставте паску в холодильник на ніч.

10. На наступний день зніміть прес і досочку, переверніть тарілку, прикривши нею горщик або пасочницу. Потім переверніть тарілку разом з ємністю, в якій настоювалась паска. Прикрасьте цукатами і подавайте.

Великдень в мультиварці готова!

Смачного!

  • Сир - 750 грам (жирність - 9 проц.)
  • Яйця - 2 штуки
  • Вершкове масло - 80 грам
  • Цукровий пісок - 150 грам
  • Вершки - 400 мілілітрів (жирність - 20 проц.)
  • Цукати - 1 Склянка
  • Ванілін - 2 щіпки
Як приготувати паску в мультиварці?

1. Сир треба розтерти, щоб не було грудочок. Можна це зробити за допомогою щільного сита. Додайте цукор і ванілін.

2. Яйця за допомогою міксера збийте до білої піни.

3. Вершки розмішайте з розм'якшеним вершковим маслом. Можна також збити міксером. Додайте до сиру і перемішайте до однорідної маси.

4. Потім влийте збиті яйця. Ще раз добре перемішайте або збийте. Мені у всьому допомагає звичайний ручний міксер. Тісто виходить без грудочок, однорідне.

5. Перелийте тісто в чашу мультиварки. Закрийте кришку.

6. Кнопкою меню встановити програму"Мультіповар" , температуру встановіть на 100 градусів, а час приготування - з 30 хвилин.

7. Через півгодини масу злегка остудіть, додайте цукати. Перемішайте. У паску можна додати подрібнені горіхи, шматочки шоколаду, сухофрукти.

8. Густу масу треба перелити в застелену марлею форму - pasočnicu, відерце або новий квітковий горщик. Марлю треба загорнути в кілька шарів, вона повинна бути щільною.

9. Загорніть марлю, покладіть зверху досочку або плоску тарілку. Можна притиснути пресом. Ставте паску в холодильник на ніч.

10. На наступний день зніміть прес і досочку, переверніть тарілку, прикривши нею горщик або пасочницу. Потім переверніть тарілку разом з ємністю, в якій настоювалась паска. Прикрасьте цукатами і подавайте.

Великдень в мультиварці готова!

Смачного!

Схожі рецепти