Панкейкі з полуницею
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 30 хв.
Незвичайно ніжні і повітряні панкейкі з найпростіших інгредієнтів, які є в кожному будинку! Полуниця і цедра лимона чудово вписуються в цей смачний ансамбль.
Опис приготування:
Це один з кращих рецептів панкейк, які я пробувала! Поділюся їм з вами і розповім докладно, як приготувати панкейкі з полуницею. Молоко для тесту беріть жирністю не менше 3, 2%. Сковорода для смаження повинна бути дуже надійною, тому що панкейкі готують без жиру.
- Борошно пшеничне - 3/4 склянки
- Куряче яйце - 1 штука
- Цукор - 2, 5-3 Ст. Ложки
- Молоко - 0, 5 склянки
- Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
- Цедра лимону - 0, 5 чайних ложки
- Полуниця - 100 грам
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Яйця збийте з цукром до пишної білої піни.
Потім додайте молоко і знову збийте міксером.
Борошно просійте і змішайте з розпушувачем. Поступово введіть в тісто. Для замішування можна скористатися міксером.
Чисту полуницю наріжте невеликими шматочками. Приготуйте цедру лимона. Додайте все в тісто.
Акуратно перемішайте, щоб не пошкодити шматочки ягід.
2-3 столові ложки тесту виливайте на суху сковороду, трохи розрівнюйте і смажте панкейкі на середньому вогні з двох сторін. На фото нижче, кількість панкейк з потрійний порції зазначених інгредієнтів - з 3 яйця.
Приємного чаювання!