Рецепт Панкейкі з полуницею фото

Панкейкі з полуницею
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто , Ягоди , Полуниця
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На сніданок
Випічка , Панкейкі
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 30 хв.

Незвичайно ніжні і повітряні панкейкі з найпростіших інгредієнтів, які є в кожному будинку! Полуниця і цедра лимона чудово вписуються в цей смачний ансамбль.

Опис приготування:

Це один з кращих рецептів панкейк, які я пробувала! Поділюся їм з вами і розповім докладно, як приготувати панкейкі з полуницею. Молоко для тесту беріть жирністю не менше 3, 2%. Сковорода для смаження повинна бути дуже надійною, тому що панкейкі готують без жиру.

  • Борошно пшеничне - 3/4 склянки
  • Куряче яйце - 1 штука
  • Цукор - 2, 5-3 Ст. Ложки
  • Молоко - 0, 5 склянки
  • Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
  • Цедра лимону - 0, 5 чайних ложки
  • Полуниця - 100 грам
панкейкі з полуницею - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
панкейкі з полуницею - фото крок 2
Яйця збийте з цукром до пишної білої піни.
панкейкі з полуницею - фото крок 3
Потім додайте молоко і знову збийте міксером.
панкейкі з полуницею - фото крок 4
Борошно просійте і змішайте з розпушувачем. Поступово введіть в тісто. Для замішування можна скористатися міксером.
панкейкі з полуницею - фото крок 5
Чисту полуницю наріжте невеликими шматочками. Приготуйте цедру лимона. Додайте все в тісто.
панкейкі з полуницею - фото крок 6
Акуратно перемішайте, щоб не пошкодити шматочки ягід.
панкейкі з полуницею - фото крок 7
2-3 столові ложки тесту виливайте на суху сковороду, трохи розрівнюйте і смажте панкейкі на середньому вогні з двох сторін. На фото нижче, кількість панкейк з потрійний порції зазначених інгредієнтів - з 3 яйця.
панкейкі з полуницею - фото крок 8
Приємного чаювання!

Схожі рецепти