Рецепт Панкейкі з цільнозерновий борошна фото

Панкейкі з цільнозерновий борошна
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Борошно , Молочні продукти , Кефір , Цільнозернове борошно
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Веганські страви
На полуденок , На сніданок
Випічка , Солодке , Панкейкі
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Панкейкі - американські оладки. Смачні, ароматні і прості в приготуванні. Якщо замінити пшеничне борошно на цельнозерновую, то вийдуть ще й дуже корисні. Відмінна ідея для сімейного сніданку!

Опис приготування:

Додавайте в тісто корицю, ваніль, кокосову стружку або какао, щоразу отримуючи новий смак!

  • Кефір - 250 грам
  • Сода - 1/3 чайних ложки
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Борошно цільнозернове - 4 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - За смаком
панкейкі з цільнозерновий борошна - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
панкейкі з цільнозерновий борошна - фото крок 2
Кефір нагрійте в мікрохвильовці 30 секунд. Додайте соду, сіль, цукор. Перемішайте.
панкейкі з цільнозерновий борошна - фото крок 3
Просійте борошно.
панкейкі з цільнозерновий борошна - фото крок 4
Добре перемішайте. Тісто має бути як густа сметана.
панкейкі з цільнозерновий борошна - фото крок 5
У сковороді розігрійте масло. Ложкою викладайте оладки і обсмажуйте з двох сторін.
панкейкі з цільнозерновий борошна - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти