Панкейкі з цільнозерновий борошна
(покроковий рецепт з фото)
Панкейкі - американські оладки. Смачні, ароматні і прості в приготуванні. Якщо замінити пшеничне борошно на цельнозерновую, то вийдуть ще й дуже корисні. Відмінна ідея для сімейного сніданку!
Додавайте в тісто корицю, ваніль, кокосову стружку або какао, щоразу отримуючи новий смак!
- Кефір - 250 грам
- Сода - 1/3 чайних ложки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Борошно цільнозернове - 4 Ст. Ложки
- Масло рослинне - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Кефір нагрійте в мікрохвильовці 30 секунд. Додайте соду, сіль, цукор. Перемішайте.
Просійте борошно.
Добре перемішайте. Тісто має бути як густа сметана.
У сковороді розігрійте масло. Ложкою викладайте оладки і обсмажуйте з двох сторін.
Смачного!