Панкейкі на молоці
(покроковий рецепт з фото)
Така випічка відноситься до американської кухні. Дуже зручний і простий рецепт, блюда виходить, як оладки, тільки ніжніший і дієтичний варіант, так як смажити їх потрібно на сухій сковороді.
Для приготування панкейк потрібно підготувати дві суміші: з сухих інгредієнтів і молока з яйцем. Після з'єднайте їх між собою і збийте за допомогою міксера до утворення однорідного тіста. Випікайте на сухій сковороді. Хай щастить!
- Молоко - 1 Склянка
- Борошно пшеничне - 1, 5 склянки
- Масло rafinirovannoe - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Яйце - 1 штука
- Сода - 0, 5 чайних ложки
Підготуємо продукти для панкейк.
У сухий мисочці змішуємо всі сухі продукти: цукор, сіль, мука, сода.
В окремому посуді збиваємо міксером яйце з молоком і олією.
Збивайте на максимальних обертах міксера до пишної піни. Маса повинна збільшиться в об'ємі.
З'єднуємо міксером сухі інгредієнти з молочної масою.
Testo майже.
Розігріваємо суху сковороду, столовою ложкою наливаємо тісто і випікаємо до появи бульбашок.
Дерев'яною лопаткою перевертаємо, і смажимо з іншого боку.