Омлет в духовці з борошном
(покроковий рецепт з фото)
Нагодувати всю сім'ю можна швидко і просто за допомогою простого рецепту омлету в духовці з борошном. До цієї страви можна також приготувати легкий салатик.
Хочу поділитися з вами рецептом приготування омлету в духовці з борошном, під час готування я використовувала помідори і маслини. Омлет вийшов щільним і одночасно соковитим, завдяки помідорів. До столу можна подати, посипавши зеленню.
- Яйця - 4 штуки
- Молоко - 1 Склянка
- Помідор - 1 штука
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Зелень кропу - За смаком
У миску вбити 4 яйця, додати сіль і перець за смаком і все перемішати віночком, НЕ збиваючи.
У миску додати 2 столові ложки борошна і влити склянку молока, все перемішати.
Шматочками нарізати помідор.
Нарізати маслини, якщо потрібно.
Форму для омлету змастити вершковим маслом. Викласти шар помідорів, змішаний з рубаними маслинами і залити все сумішшю.
Випікати в духовці при 200 градусах 30-40 хвилин. Духовку під час готування не відкривати хвилин 15. Омлету дати охолонути і нарізати порціями, до столу можна подати, посипавши зеленню.