Рецепт Омлет з борошном і молоком фото

Омлет з борошном і молоком
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Яйця
Дієтичне харчування
На обід , На сніданок
Омлет
Кількість порцій: 3
Час приготування: 50 хв.

У омлет в класичному його варіанті виконання завжди додають борошно і молоко. Ось і ми не будемо відходити від цього принципу і приготуємо смачний омлет зі звичайних продуктів.

Опис приготування:

Звичайно, приготувати омлет можна по-різному, а якщо почати перераховувати варіанти омлетів з начинками, то і дня не вистачить, але для мене завжди цей простий рецепт омлету з борошном і молоком залишався найсмачнішим варіантом. Напевно, це правда, що все геніальне - просто, ось і тут те ж саме: при використанні всього трьох основних інгредієнтів, результат виходить чудовий. Такий омлет неймовірно ніжний і повітряний, і з ним ваш сніданок буде не тільки смачним, але і корисним. І якщо язик заходить про те, що ж таке смачне приготувати вранці, для мене відповідь очевидна, немає нічого кращого цього класичного рецепту омлету з борошном і молоком.

  • Яйця - 6 штук
  • Борошно - 1 Чайна ложка
  • Молоко - 3/4 склянки
  • Вершкове масло - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
омлет з борошном і молоком - фото крок 1
Розбиваємо яйця в глибоку миску і гарненько їх збиваємо за допомогою віночка.
омлет з борошном і молоком - фото крок 2
Продовжуємо збивати яйця і в процесі вливаємо тепле молоко, додаємо борошно і сіль.
омлет з борошном і молоком - фото крок 3
Форму, в якій ми будемо запікати омлет, змащуємо вершковим маслом і виливаємо в неї приготовлену суміш.
омлет з борошном і молоком - фото крок 4
Відправляємо омлет в розігріту до 200 градусів духовку і запікаємо його протягом півгодини. Потім вогонь вимикаємо, але не дістаємо омлет і не відкриваємо духовку ще 10 хвилин. І вже потім виймаємо наш пишний омлет і розкладаємо його по тарілках. Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти