Рецепт Омлет з борошном фото

Омлет з борошном
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Яйця
Дієтичне харчування
На обід , На швидку руку , На сніданок
Омлет
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Такий чудовий омлет сподобається всім: і дорослим і дітям. Так що не варто навіть замислюватися над тим, що ж таке приготувати на сніданок, адже немає нічого кращого цього повітряного омлету.

Опис приготування:

Напевно, кожна людина хоч раз у житті готував собі омлет, адже бувають іноді ситуації, коли просто немає часу на приготування чогось іншого. Але навіть у такого простого страви є свої секрети, за допомогою яких його смак можна зробити ще приємніше, а консистенцію ще ніжніше, тому сьогодні я хочу поділитися з вами рецептом приготування омлету з борошном. В принципі склад у цієї страви практично нічим не відрізняється від загальноприйнятого, але якщо дотримуватися деяких правил, то смак у вашого омлету буде воістину чарівний. Тому уважно ознайомтеся з моїм рецептом омлету з борошном з фото, і сміливо приступайте до справи.

  • Яйце - 5 штук
  • Молоко - 2/3 склянки
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - За смаком
  • Спеції - За смаком
  • Сіль - За смаком
омлет з борошном - фото крок 1
Яйця обов'язково повинні бути охолодженими, тоді омлет вийде повітряним. Отже, розбиваємо яйця і акуратно відокремлюємо білки від жовтків.
омлет з борошном - фото крок 2
Тепер ми додаємо в білки трохи солі і ретельно збиваємо їх в густу піну за допомогою міксера.
омлет з борошном - фото крок 3
Жовтки необхідно змішати з молоком, і ще один секрет цього омлету в тому, що молока за обсягом має бути стільки, скільки і яєць. Тому ми гарненько промиваємо і ячную шкаралупу і відміряє їй молоко.
омлет з борошном - фото крок 4
Додаємо до жовтками і молоку борошно і збиваємо все в однорідну масу.
омлет з борошном - фото крок 5
Тепер нам необхідно поступово влити збиті жовтки в білкову масу, постійно їх помішуючи.
омлет з борошном - фото крок 6
Сковороду змащуємо рослинним маслом і ставимо на вогонь. Коли вона нагріється, наливаємо в неї приготовану масу і накриваємо кришкою. Через пару хвилин ми перемішуємо омлет лопаткою і залишаємо його під кришкою до повної готовності. От і все, наш омлет готовий. Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти