Омлет з борошном
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.
Такий чудовий омлет сподобається всім: і дорослим і дітям. Так що не варто навіть замислюватися над тим, що ж таке приготувати на сніданок, адже немає нічого кращого цього повітряного омлету.
Опис приготування:
Напевно, кожна людина хоч раз у житті готував собі омлет, адже бувають іноді ситуації, коли просто немає часу на приготування чогось іншого. Але навіть у такого простого страви є свої секрети, за допомогою яких його смак можна зробити ще приємніше, а консистенцію ще ніжніше, тому сьогодні я хочу поділитися з вами рецептом приготування омлету з борошном. В принципі склад у цієї страви практично нічим не відрізняється від загальноприйнятого, але якщо дотримуватися деяких правил, то смак у вашого омлету буде воістину чарівний. Тому уважно ознайомтеся з моїм рецептом омлету з борошном з фото, і сміливо приступайте до справи.
- Яйце - 5 штук
- Молоко - 2/3 склянки
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - За смаком
- Спеції - За смаком
- Сіль - За смаком
Яйця обов'язково повинні бути охолодженими, тоді омлет вийде повітряним. Отже, розбиваємо яйця і акуратно відокремлюємо білки від жовтків.
Тепер ми додаємо в білки трохи солі і ретельно збиваємо їх в густу піну за допомогою міксера.
Жовтки необхідно змішати з молоком, і ще один секрет цього омлету в тому, що молока за обсягом має бути стільки, скільки і яєць. Тому ми гарненько промиваємо і ячную шкаралупу і відміряє їй молоко.
Додаємо до жовтками і молоку борошно і збиваємо все в однорідну масу.
Тепер нам необхідно поступово влити збиті жовтки в білкову масу, постійно їх помішуючи.
Сковороду змащуємо рослинним маслом і ставимо на вогонь. Коли вона нагріється, наливаємо в неї приготовану масу і накриваємо кришкою. Через пару хвилин ми перемішуємо омлет лопаткою і залишаємо його під кришкою до повної готовності. От і все, наш омлет готовий. Приємного всім апетиту!