Оладки з кабачків на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Кабачок з його майже нейтральним смаком чудово доповнює будь-яку страву, будь то запіканка, суп або оладки. Додайте в оладки сир, вівсяні пластівці -
І перед вами швидкий, корисний і смачний сніданок!
Сир вибирайте свіжий, без кислинки, не сухий і не мокрий, найкраще домашній. Частина борошна замініть на вівсяні пластівці. Подробиці, як приготувати оладки з кабачків на сковороді, дивіться нижче в покроковому рецепті. Приємних вам клопоту на кухні!
- Кабачок - 400 грам
- Сир - 100 грам
- Яйце - 1 штука
- Пластівці вівсяні - 3-4 Ст. Ложок
- Борошно - 1/2 склянки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки (для смаження)
- Кріп - 1 пучок
Підготуйте необхідні продукти. Кабачок і зелень вимийте.
Кабачок при необхідності очистіть і видаліть жорсткі насіння. Молодий кабачок очищати не потрібно. Натріть овоч на крупній тертці, відіжміть зайву вологу.
Змішайте всі інгредієнти в однорідне тісто.
На сковороді розігрійте олію. Викладайте тісто столовою ложкою, формуючи оладки. Обсмажте оладки з двох боків до рум'яної скоринки.
Викладайте готові оладки на паперовий рушник, дайте стекти зайвому маслу.
Подавайте оладки зі сметаною або майонезом. Смачного!