Оладки з кабачків дієтичні
(покроковий рецепт з фото)
Ці оладки чудово підійдуть для сніданку, полудня або навіть вечері. Адже вони не можуть нашкодити фігурі. Швидко смажаться, а значить менше вберуть масла. Ці оладки сподобаються і дорослим, і дітям!
У тісто, при бажанні, ви можете додати зелень і нарізаний часник. Обсмажувати же можна і зовсім без масла, - все одно вийде смачно! До столу страву подають гарячою, зі сметаною. Краще не готувати їх заздалегідь (в тому числі тісто), а обсмажити безпосередньо перед подачею. Пробуйте!
- Кабачок - 0, 5 кілограма
- Пармезан - 30 грам
- Яйця курячі - 2 штуки
- Борошно пшеничне - 4 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
1. Кабачок чистий, видаліть насіння і натріть на тертці. Додати сіль, залиште хвилин на 10, потім відіжміть.
2. Додайте яйця.
3. Потім додайте натертий сир.
4. Введіть борошно і замісіть тісто.
5. Обсмажте на сковороді з додаванням олії, потім викладіть на паперовий рушник.
6. Смачного!