Дієтичні оладки
(покроковий рецепт з фото)
Смачні оладки. Ніжні і легкі.
Робимо тісто з капусти, борошна, яєць, спецій. Потім смажимо на маслі.
- Капуста молода - 1 штука
- Петрушка - 1 пучок
- Кріп - 1 пучок
- Яйце - 2 штуки
- Борошно - 0, 5 склянки
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Вода - 1 Склянка
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
Капусту білокачанну молоду нашаткувати тонко, дрібно. Довгі смужки поділіть на більш дрібні. Краси шинкування дотримуватися не треба. Головне - подрібнити капусту дрібно, не надто довгими шматочками.
Помістіть капусту в глибоку каструлю. Влийте склянку води. Додайте 1 немає. Ложку солі. Поставте варитися. Води буде мало. Не додавайте. Дайте закипіти. Помішуючи, варите 10 хвилин.
Відкиньте капусту на сито. Остудіть. Поверніть в каструлю. Додайте борошно, яйця.
Додайте зелень і трохи солі, перцю. Все вимішайте до однорідності.
Обсмажте на сковороді з додаванням рослинної олії.
Подайте легкі оладки до столу з нежирною сметаною.