Рецепт Оладки на сніданок фото

Оладки на сніданок
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти
Дієтичне харчування
На сніданок
Випічка , Оладки
Кількість порцій: 5
Час приготування: 20 хв.

Що може бути простіше, ніж зробити смачні, ароматні і повітряні оладки? Незважаючи на велику різноманітність варіантів їх приготування, розповім свій рецепт, як приготувати оладки на сніданок.

Опис приготування:

В основному печу оладки до сніданку, буває, що і до полуденка. Вони готуються дуже швидко, а виходять повітряними, легкими, смачними і ароматними. Дуже люблю їх їсти з різними сиропами (наприклад, з ягідним, шоколадним або ванільним), а можна за старою звичкою подати їх зі сметаною.

  • Борошно пшеничне - За смаком
  • Кефір - 250 мілілітрів
  • Цукровий пісок - За смаком
  • Сода - 1 Чайна ложка (без гірки)
  • Апельсинова цедра - 2 чайних ложки
  • Оцет - 1 Ст. Ложка
  • Куряче яйце - 1 штука
оладки на сніданок - фото крок 1
1. Особливої ​​різниці в порядку змішування інгредієнтів не бачу, тому в миску вливаю кефір, кладу яйце, соду гашу оцтом, всипав цукровий пісок. За необхідності додаю борошно (до отримання консистенції густої сметани).
оладки на сніданок - фото крок 2
2. Ретельно змішую всі складові в мисці, додаю апельсинову цедру (вона додасть оладки цікаві присмак і аромат).
оладки на сніданок - фото крок 3
3. Тісто виходить густим, навіть тягучим, обов'язково без грудочок.
оладки на сніданок - фото крок 4
4. Сковороду розігріваю з додаванням невеликої кількості рослинного масла. Ложкою викладаю оладки, смажу їх з двох сторін до появи золотистого кольору.
оладки на сніданок - фото крок 5
5. Готові оладки подаю обов'язково гарячими.

Схожі рецепти