Оладки на молоці і дріжджах
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хоча б раз спече такі оладки, вони стануть частими гостями на вашому столі. Ваші рідні, розсмакувавши їх, будуть частенько вимагати пишні і смачні млинці на сніданок або вечерю. Готуємо?
Ваші домочадці люблять оладки, але у вас вони не завжди виходять пишними? Я розповім вам, як приготувати млинці на молоці і дріжджах. Скориставшись цим рецептом, ви зможете приготувати на сніданок або на вечерю смачні, пишні і м'які оладки. Зі сметаною, медом або варенням ... Це відмінне блюдо для всієї родини!
- Молоко - 1 Склянка
- Сухі дріжджі - 1 Чайна ложка (ложка з гіркою або 5-6 грам)
- Борошно пшеничне - 2 склянки
- Яйця - 2 штуки
- Цукор - 1, 5-2 Ст. Ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Ванільний цукор - 0, 5 чайних ложки
- Рослинна олія - 100 мілілітрів
Підготуємо всі інгредієнти. Подогреем молоко.
У тепле молоко висипаємо сіль, цукор і дріжджі. Розмішуємо.
Додаємо борошно.
І розмішуємо до однорідності. Тісто вийде густим, не лякайтесь. Ставимо його в тепле місце, накривши рушником, нехай тісто підійде.
Тісто збільшилася вдвічі, додаємо яйця.
Перемішуємо, накриваємо рушником і знову відправляємо в тепле місце хвилин на 40.
Тісто підійшло, ні в якому разі не можна його перемішувати.
Нагріваємо на середньому вогні сковороду з рослинним маслом і набираємо тісто столовою ложкою з краю. Викладаємо на сковороду, формуючи оладки.
Обсмажуємо їх з обох сторін до гарного кольору.
Ось які пухкенькі і рум'яні оладки вийдуть!