Оладки на дріжджах
(покроковий рецепт з фото)
Сьогоднішній рецепт присвячений тому, як приготувати млинці на дріжджах. Оладки - це базовий рецепт для смачного і швидкого сніданку. Готується швидко і легко. Обов'язково спробуйте!
Оладки є простим блюдо, проте грамотне прикраса і подача перетворюють їх в маленьке кулінарне диво. Шоколад, фрукти, варення та джеми перетворюють оладки в ласощі. Добре підходять вони на сніданок і полуденок, а вже як їх люблять діти… і говорити не доводиться
- Свіжі дріжджі - 20 грам
- Борошно - 250 грам
- Цукор - 30 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Масло postnoe - 50 мілілітрів
- Молоко - 1 Склянка
1
У двох столових ложках молока розведіть закваску. Покладіть трохи цукру. Дайте опарі настоятися 15 хвилин.
2
Як тільки побачите, що поверхня запузирілась, додайте залишки молока, масло і підсолити.
3
Поступово додавайте борошно, постійно помішуючи. Замісити тісто і настоюйте протягом однієї години.
4
Обсмажуйте в сковороді до золотистої скоринки з обох сторін.
5
Викладіть на серветку для видалення зайвого жиру.