Рецепт Оладки на дріжджах фото

Оладки на дріжджах
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Дріжджі , Сухі дріжджі
Пісні страви
На полуденок , На сніданок
Випічка , Оладки
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Сьогоднішній рецепт присвячений тому, як приготувати млинці на дріжджах. Оладки - це базовий рецепт для смачного і швидкого сніданку. Готується швидко і легко. Обов'язково спробуйте!

Опис приготування:

Оладки є простим блюдо, проте грамотне прикраса і подача перетворюють їх в маленьке кулінарне диво. Шоколад, фрукти, варення та джеми перетворюють оладки в ласощі. Добре підходять вони на сніданок і полуденок, а вже як їх люблять діти… і говорити не доводиться

  • Свіжі дріжджі - 20 грам
  • Борошно - 250 грам
  • Цукор - 30 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Масло postnoe - 50 мілілітрів
  • Молоко - 1 Склянка
1
У двох столових ложках молока розведіть закваску. Покладіть трохи цукру. Дайте опарі настоятися 15 хвилин.
2
Як тільки побачите, що поверхня запузирілась, додайте залишки молока, масло і підсолити.
3
Поступово додавайте борошно, постійно помішуючи. Замісити тісто і настоюйте протягом однієї години.
4
Обсмажуйте в сковороді до золотистої скоринки з обох сторін.
5
Викладіть на серветку для видалення зайвого жиру.

Схожі рецепти