Найапетитніший торт
(покроковий рецепт з фото)
Випічка повинна бути не тільки смачною, але і досить привабливою, щоб її хотілося з'їсти одним поглядом. Розповім, як приготувати найапетитніший торт, який мені доводилося бачити.
Готую такий торт без звичних продуктів: масла, яєць, борошна, вершків або сметани. Його основу складають желе і фрукти. Це чудове частування до будь-якого свята або без особливого приводу. Фрукти можна використовувати такі, які вам більше до смаку або які є в наявності. Як форма для торта використовую форму для кексу, виходить дуже красиво і смачно.
- Желе - 2 штуки
- Ківі - 1 штука
- Мандарин - 2 штуки
- Виноград - 300 грам
- Трубочки - За смаком
- Бісквіт - 1 штука
1. Ківі очищаю (тонко зрізаю шкірку), а потім нарізаю кружечками.
2. Виноград мою, знімаю ягоди з гілочки, у мене сорт без кісток, нарізаю кожну виноградину на 2 частини. Мандарин очищаю і поділяю на дольки.
3. У мене ось така форма для кексу, можна взяти будь-яку, яка є.
4. На дно форми укладаю фрукти: виноград викладаю в формі квітів.
5. Часточки мандарина розрізаю ще шматочками і укладаю в формі квітки з виноградинку в центрі. Можна придумати прикраси на свій розсуд.
6. За інструкцією на упаковці готую желе, потім заливаю фрукти в формі тонким шаром і відправляю її в холодильник на кілька годин до застигання.
7. Після застигання заливаю форму залишилася частиною розведеного желе і знову прибираю в холодильник.
8. На тарілку викладаю бісквітний корж, на нього викладаю желе (попередньо опускаю дно форми на пару секунд в окріп, після цього желе дуже добре відстає від форми). Краї прикрашаю трубочками, подаю торт к столу.