Настоянка на горілці
(покроковий рецепт з фото)
Який святковий стіл обходиться без алкогольних напоїв? А якщо цей напій приготований своїми руками, та ще й має приголомшливий смак і аромат, то успіх вашого застілля буде забезпечений.
Пропоную вам на замітку рецепт, як приготувати настоянку на горілці з яблуками. Вона виходить дуже ароматною і яскравою. Тільки зверніть увагу: готується вона без додавання води, тому буде досить міцною. Будьте уважні, щоб м'який смак не ввів вас в оману. У будь-якому випадку такий напій прикрасить ваш святковий стіл і зробить приємне вашим гостям.
- Яблука - 3 штуки
- Горілка - 0, 5 L
- Шкірка ароматних яблук - 100 грам
- М'ята - 2 грами
- Мелісса - 2 грами
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Імбир - 0, 5 чайних ложки
1
Яблука помийте і очистіть від шкірки.
2
Kozure, м'яту і мелісу покладіть в банку і залийте горілкою.
3
Залиште в темному місці на два тижні.
4
Вміст час від часу помішуйте.
5
Процідіть через кілька шарів марлі.
6
Додайте цукор і імбир. Наполягайте 2 дня.
7
Злийте осад.