Рецепт Настоянка на горілці фото

Настоянка на горілці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти, Яблука
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви
На святковий стіл
Напої, Настоянки

Який святковий стіл обходиться без алкогольних напоїв? А якщо цей напій приготований своїми руками, та ще й має приголомшливий смак і аромат, то успіх вашого застілля буде забезпечений.

Пропоную вам на замітку рецепт, як приготувати настоянку на горілці з яблуками. Вона виходить дуже ароматною і яскравою. Тільки зверніть увагу: готується вона без додавання води, тому буде досить міцною. Будьте уважні, щоб м'який смак не ввів вас в оману. У будь-якому випадку такий напій прикрасить ваш святковий стіл і зробить приємне вашим гостям.

  • Яблука - 3 штуки
  • Горілка - 0, 5 L
  • Шкірка ароматних яблук - 100 грам
  • М'ята - 2 грами
  • Мелісса - 2 грами
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Імбир - 0, 5 чайних ложки
1
Яблука помийте і очистіть від шкірки.
2
Kozure, м'яту і мелісу покладіть в банку і залийте горілкою.
3
Залиште в темному місці на два тижні.
4
Вміст час від часу помішуйте.
5
Процідіть через кілька шарів марлі.
6
Додайте цукор і імбир. Наполягайте 2 дня.
7
Злийте осад.

Схожі рецепти