Рецепт Настоянка з журавлини на горілці фото

Настоянка з журавлини на горілці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Журавлина
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви
На святковий стіл
Напої , Алкогольні , Настоянки
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 11 дн. 2 г. 0 хв.

Журавлина - смачна, корисна ягода, ідеальна для приготування настоянки. Ароматна, дуже красива, приємна і м'яка на смак. Настоянку з журавлини на горілці легко можна приготувати в домашніх умовах.

Опис приготування:

Рецепт приготування настоянки з журавлини на горілці дуже простий. В результаті у вас вийде чудовий, домашній, без будь-яких шкідливих домішок напій. В даному рецепті цукру зовсім небагато, але якщо ви любите солодку настоянку, додайте цукор на свій смак. Журавлинна настоянка стане прикрасою будь-якого святкового столу.

  • Журавлина - 100 грам
  • Горілка - 250 мілілітрів
  • Цукор - 1-2 чайних ложок (за смаком)
настоянка з журавлини на горілці - фото крок 1
Журавлину розминаємо в пюре, додаємо до неї цукор і добре перемішуємо.
настоянка з журавлини на горілці - фото крок 2
Далі перекладаємо пюре в банку, заливаємо горілкою і злегка струшуємо.
настоянка з журавлини на горілці - фото крок 3
Закриваємо банку і відправляємо настойку в темне місце на 2 тижні. Банку періодично необхідно струшувати.
настоянка з журавлини на горілці - фото крок 4
Через 2 тижні проціджуємо настоянку через сито або марлю.

Схожі рецепти