Рецепт Настоянка на журавлині і горілці фото

Настоянка на журавлині і горілці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди, Журавлина
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви
На святковий стіл, Фуршет
Напої, Настоянки

Якщо вам потрібно пригостити гостей чимось міцніше соку або чаю, то відмінним варіантом стане настоянка на журавлині. Надзвичайно яскравий колір і приголомшливий аромат не залишать в байдужих нікого з друзів.

Ця настоянка виходить міцністю від 15 до 20 градусів і більше припаде до душі жінкам. Цей ароматний напій буде як не можна до речі в період зиязиках холодів і застуд або ж просто скрасить посиденьки з подружками. Хочу поділитися рецептом, як приготувати настоянку на журавлині і горілці. Тепер ви завжди будете знати, чим пригостити своїх гостей.

  • Журавлина - 2 склянки
  • Цукор - 1 Склянка
  • Вода - 0, 5 склянки
  • Горілка - 0, 5 склянки
1
Растолчіте журавлину в пюре і прямо в неї вилийте горілку.
2
Добре перемішайте.
3
Залиште на 3-7 днів настоюватися.
4
Процідіть розчин через сито і кілька шарів марлі.
5
Цукор розчиніть в половині склянки окропу і вилийте в настойку.
6
Смачного!

Схожі рецепти