Рецепт Настоянка на журавлині і горілці фото

Настоянка на журавлині і горілці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Журавлина
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви
На святковий стіл , Фуршет
Напої , Алкогольні , Настоянки
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 2 дн. 9 г. 0 хв.

Якщо вам потрібно пригостити гостей чимось міцніше соку або чаю, то відмінним варіантом стане настоянка на журавлині. Надзвичайно яскравий колір і приголомшливий аромат не залишать в байдужих нікого з друзів.

Опис приготування:

Ця настоянка виходить міцністю від 15 до 20 градусів і більше припаде до душі жінкам. Цей ароматний напій буде як не можна до речі в період зиязиках холодів і застуд або ж просто скрасить посиденьки з подружками. Хочу поділитися рецептом, як приготувати настоянку на журавлині і горілці. Тепер ви завжди будете знати, чим пригостити своїх гостей.

  • Журавлина - 2 склянки
  • Цукор - 1 Склянка
  • Вода - 0, 5 склянки
  • Горілка - 0, 5 склянки
1
Растолчіте журавлину в пюре і прямо в неї вилийте горілку.
2
Добре перемішайте.
3
Залиште на 3-7 днів настоюватися.
4
Процідіть розчин через сито і кілька шарів марлі.
5
Цукор розчиніть в половині склянки окропу і вилийте в настойку.
6
Смачного!

Схожі рецепти