Напій ягідний
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні пропоную приготувати смачний напій ягідний, який не тільки вгамує спрагу, але і подарує вашому організму велику кількість вітамінів. Готується напій ягідний дуже легко, просто і досить швидко.
Я пропоную рецепт, як приготувати напій ягідний з сушеної журавлини, але можна взяти і будь-які інші сушені ягоди, а також свіжі - рецепт приготування дуже не зміниться. Напій з журавлини з тонкими нотками кориці мені подобається як холодним, так і гарячим. Це ідеальний зиязикай напій, який завжди подарує гарний настрій і заряд позитивних емоцій.
- Вода - 2 L
- Журавлина sushenaya - 100 грам
- Цукор - 1/2 склянки
- Обкладинка - 1 штука (паличка)
1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
2. У воду всипте цукор і доведіть до кипіння.
3. Поки вода буде закипати, журавлину залийте гарячою водою і відразу ж відкиньте на друшляк. У киплячу воду відправте журавлину і варіть на повільному вогні 5-10 хвилин.
4. Вся журавлина повинна спливти, а рідина повинна стати оранжево-рожевою.
5. Тепер покладіть в напій паличку кориці і зніміть каструлю з вогню. Накрийте кришкою і залиште на 30 хвилин.
6. От і все. Паличку кориці вийміть, Я дренажний напій і прохолодний. Втім, дуже смачний такий напій гарячим - для зиязиках холодних днів саме те!