Налисники на молоці
(покроковий рецепт з фото)
Звичайно, Масляна вже позаду, але ж це не привід, щоб не спробувати класичний рецепт налисників на молоці, правда? Млинці виходять тоненькими, м'якими і ароматними, вам сподобаються!
Приготувати налисники на молоці дуже просто! Головна складність буде, мабуть в тому, як ви вмієте їх смажити, перевертати і загортати з начинкою. Але це так би язикати справа наживна, перший млинець завжди комом, а потім піде як по маслу! Налисники можна подавати не тільки з начинкою, але і самостійно, з варенням, медом або сметаною вони будуть теж дуже гарні!
- Борошно - 200 грам
- Молоко - 600 мілілітрів
- Яйця - 2 штуки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Розпушувач тіста - 1 Чайна ложка
Підготуйте необхідні інгредієнти.
У глибокій мисці збийте яйця з цукром і сіллю.
Додайте молоко.
Всипте борошно і розпушувач.
Використовуючи віночок або міксер, перемішайте до зникнення грудочок. Додайте масло.
Перемішайте все ще раз і приступайте до приготування млинців.
Добре розігрійте сковороду і змастіть її перший раз маслом (в подальшому сковороду можна буде не змащувати). Зачерпніть черпаком трохи тесту і рівномірно розподіліть його по всій сковороді. Смажте млинці на середньому вогні з двох сторін до готовності. Готові налисники складіть стопкою і дайте трохи охолонути, а тим часом приготуйте начинку.
Загорніть начинку в млинчики конвертиком, адже тільки так і вийдуть налисники! А можна подати млинці прямо з печі самостійно. Ніжні, тоненькі, ароматні. Вони неодмінно порадують вас своїм смаком! Смачного!