Налисники на крохмалі з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Найтонші млинчики, ніжна начинка з сиру під обладнаний сметаною заливкою. А вже про незрівнянному смаку я вже й не кажу. І все це зробите просто і без зусиль. Почнемо.
Батьківщиною цього смачного страви вважається Польща, але люблять його скрізь і все. Не бійтеся розливати тісто тонко, налисники виходять тоненькими і не рвуться за рахунок крохмалю. Начинка у них зазвичай солодка, але можна зробити і з солоною. Крохмаль краще брати картопляний, налисники виходять більш еластичні. Сметану краще брати густу і не кислу. Смачного!
- Куряче яйце - 4 штуки(3 шт. - в тісто, 1 шт. - в начинку)
- Молоко - 150 мілілітрів
- Крохмаль картопляний - 3 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 4 Ст. Ложки(2 ст. L. - в тісто, 2 ст. L. - в начинку)
- Сир жирний - 300 грам
- Крем 25% - 3 Ст. Ложки
- Ванільний цукор - 5 грам
- Сіль - За смаком

Підготуйте всі необхідні інгредієнти.

Яйця з'єднайте з цукром і збийте.

Додайте крохмаль і перемішайте до однорідної маси.

Додайте сіль і рослинне масло, влейте молоко. Перемішайте до однорідної маси. Залиште настоюватися при кімнатній температурі на 20 хвилин.

З'єднайте сир, яйце і цукор.

Випікайте тонкі млинці на гарячій сковороді по 1 хвилині з кожної сторони, до рум'яної скоринки.

Нанесіть начинку на один край.

Поверніть налисники з начинкою конвертиком.

Влаштуйте сторону.

Такий конвертик вийшов.

Змастіть форму маслом і покладіть конвертики в форму один на одного внахлест. Змішайте сметану з ванільним цукром і намажте нею верх млинців.

Запікайте в гарячій духовці при температурі 180 градусів протягом 20 хвилин.

Подавайте відразу.

Смачного!