Млинці на крохмалі
(покроковий рецепт з фото)
Простенький рецепт млинців на крохмалі знадобиться, коли муки трохи вдома. До того ж вони тонкі виходять і смачні. Рекомендую!
Млинці на крохмалі виходять нітрохи ні гірше звичайних: тонкі, смачні, чи не тягнуться як гума, але і не ламаються. Для приготування млинців на крохмалі досить зовсім небагато крохмалю - навіть 80 грам. Готові млинці я потім фарширую, а можна і так їсти. Загалом, дивимося рецепт.
- Молоко - 300 мілілітрів
- Яйця - 2 штуки
- Цукор - 3-4 Ст. Ложок
- Сіль - 0.5 чайних ложки
- Крохмаль - 90 грам
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
Змішуємо молоко з яйцями, сіллю і цукром, збиваємо злегка.
Додаємо рослинне масло і крохмаль.
Збиваємо міксером як слід.
Нагрійте сковороду, змастіть маслом. Тісто рідке, не біда. Смажимо з двох сторін по 1-2 хвилині.
До золотистого кольору.
Готові млинці на крохмалі змащуємо маслом вершковим. Смачного!
Готові млинці на крохмалі змащуємо маслом вершковим. Смачного!