Налисники на воді
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам захотілося приготувати млинці, а нічого з молочних продуктів вдома немає, - не біда, цей простий рецепт налисників на воді не раз мене виручав в таких випадках! Спробуйте, дуже смачно!
За своєю суттю, цей рецепт приготування налисників на воді можна віднести до розряду блюд "на швидку руку", коли терміново потрібно когось погодувати, а ні часу, ні особливого завзяття ліпити шедеври на кухні у вас нету. Такі ж млинці виходять смачними і універсальними, - з будь-якою начинкою, або навіть без неї, розходяться по тарілках за дві секунди!
Отже, як приготувати налисники на воді:
1. У глибокій мисці спочатку змішаємо все сухі інгредієнти. Борошно, звичайно ж, краще просіяти.
2. Додамо яйця, рослинна олія, і потроху вливаємо воду.
3. Дуже важливо постійно помішувати тісто, щоб не було грудок, і була зрозумілою консистенція. Правильне тісто має нагадувати по структурі сметану, так що кількість води може бути і трохи менше, і трохи більше.
4. Добре ще раз перемішати, і трохи залишимо постояти осторонь.
5. На вогонь ставимо грітися сковороду, змащену будь-яким жиром або маслом.
6. Як тільки сковорода нагріється, - ополоником набираємо тісто, вливаємо на сковороду, і обсмажуємо кожен млинець з двох сторін.
От і все! Подавати такі універсальні налисники можна з будь-якою начинкою, а кількість цукру і солі варіювати на свій розсуд. Смачного!
- Борошно - 500 грам
- Яйця - 2 штуки
- Вода - 1.25 L
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 2 чайних ложки
- Цукор - 1 Чайна ложка
Отже, як приготувати налисники на воді:
1. У глибокій мисці спочатку змішаємо все сухі інгредієнти. Борошно, звичайно ж, краще просіяти.
2. Додамо яйця, рослинна олія, і потроху вливаємо воду.
3. Дуже важливо постійно помішувати тісто, щоб не було грудок, і була зрозумілою консистенція. Правильне тісто має нагадувати по структурі сметану, так що кількість води може бути і трохи менше, і трохи більше.
4. Добре ще раз перемішати, і трохи залишимо постояти осторонь.
5. На вогонь ставимо грітися сковороду, змащену будь-яким жиром або маслом.
6. Як тільки сковорода нагріється, - ополоником набираємо тісто, вливаємо на сковороду, і обсмажуємо кожен млинець з двох сторін.
От і все! Подавати такі універсальні налисники можна з будь-якою начинкою, а кількість цукру і солі варіювати на свій розсуд. Смачного!