Рецепт Налисники на воді фото

Налисники на воді
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Борошно
Пісні страви , Веганські страви
На сніданок
Випічка , Налисники
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 30 хв.

Якщо вам захотілося приготувати млинці, а нічого з молочних продуктів вдома немає, - не біда, цей простий рецепт налисників на воді не раз мене виручав в таких випадках! Спробуйте, дуже смачно!

Опис приготування:

За своєю суттю, цей рецепт приготування налисників на воді можна віднести до розряду блюд"на швидку руку" , коли терміново потрібно когось погодувати, а ні часу, ні особливого завзяття ліпити шедеври на кухні у вас нету. Такі ж млинці виходять смачними і універсальними, - з будь-якою начинкою, або навіть без неї, розходяться по тарілках за дві секунди!

Отже, як приготувати налисники на воді:

1. У глибокій мисці спочатку змішаємо все сухі інгредієнти. Борошно, звичайно ж, краще просіяти.

2. Додамо яйця, рослинна олія, і потроху вливаємо воду.

3. Дуже важливо постійно помішувати тісто, щоб не було грудок, і була зрозумілою консистенція. Правильне тісто має нагадувати по структурі сметану, так що кількість води може бути і трохи менше, і трохи більше.

4. Добре ще раз перемішати, і трохи залишимо постояти осторонь.

5. На вогонь ставимо грітися сковороду, змащену будь-яким жиром або маслом.

6. Як тільки сковорода нагріється, - ополоником набираємо тісто, вливаємо на сковороду, і обсмажуємо кожен млинець з двох сторін.

От і все! Подавати такі універсальні налисники можна з будь-якою начинкою, а кількість цукру і солі варіювати на свій розсуд. Смачного!


  • Борошно - 500 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Вода - 1.25 L
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 2 чайних ложки
  • Цукор - 1 Чайна ложка
За своєю суттю, цей рецепт приготування налисників на воді можна віднести до розряду блюд"на швидку руку" , коли терміново потрібно когось погодувати, а ні часу, ні особливого завзяття ліпити шедеври на кухні у вас нету. Такі ж млинці виходять смачними і універсальними, - з будь-якою начинкою, або навіть без неї, розходяться по тарілках за дві секунди!

Отже, як приготувати налисники на воді:

1. У глибокій мисці спочатку змішаємо все сухі інгредієнти. Борошно, звичайно ж, краще просіяти.

2. Додамо яйця, рослинна олія, і потроху вливаємо воду.

3. Дуже важливо постійно помішувати тісто, щоб не було грудок, і була зрозумілою консистенція. Правильне тісто має нагадувати по структурі сметану, так що кількість води може бути і трохи менше, і трохи більше.

4. Добре ще раз перемішати, і трохи залишимо постояти осторонь.

5. На вогонь ставимо грітися сковороду, змащену будь-яким жиром або маслом.

6. Як тільки сковорода нагріється, - ополоником набираємо тісто, вливаємо на сковороду, і обсмажуємо кожен млинець з двох сторін.

От і все! Подавати такі універсальні налисники можна з будь-якою начинкою, а кількість цукру і солі варіювати на свій розсуд. Смачного!

Схожі рецепти