Налисники з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Налисники з грибами в домашніх умовах варто приготувати один раз, щоб вони назавжди підкорили ваше серце і душу! Неймовірно смачні, ситні, а вже які ароматні… І в бенкет і в світ годяться!
Цей класичний рецепт налисників з грибами не дарма користується такою популярністю майже у всіх країнах і у всіх кафе і ресторанах є топ-замовленням. Адже це неймовірно смачно і ситно! Так що розповідаю, як приготувати налисники з грибами, спробуйте, це не складно!
1. Для початку в глибоку миску розбиваємо яйця, додамо до них сіль, і трохи зіб'ємо виделкою або вінчиком.
2. Вливаємо молоко, і ретельно перемішуємо. Поступово, не припиняючи помішування, всипаємо борошно.
3. На розпеченій сковорідці смажимо кожен млинець з двох сторін, поки не підрум'яниться, - і складаємо їх стопкою.
4. Тепер час для начинки! Гриби і цибулю моєму, чистимо і подрібнюємо в блендері. Хоча деякі люблять грибочки залишати великими шматочками, щоб в налисники відчувалися
5. Греєм на сковороді рослинне масло, і обсмажити в ньому спочатку цибулю, а як тільки він стане прозорим, - додамо гриби, і смажимо до готовності. Солимо і перчимо до смаку.
6. Тепер на кожен млинець викладаємо начинку, і загортаємо його конвертиком або рулетиком.
Наші налисники з грибами в домашній умовах готові! Їх дуже добре подавати, посипавши тертим сиром, або ж зі сметаною і свіжою зеленню. Спробуйте!
- Молоко - 500 мілілітрів
- Борошно - 1 Склянка
- Яйця - 3 штуки
- Гриби - 500 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
1. Для початку в глибоку миску розбиваємо яйця, додамо до них сіль, і трохи зіб'ємо виделкою або вінчиком.
2. Вливаємо молоко, і ретельно перемішуємо. Поступово, не припиняючи помішування, всипаємо борошно.
3. На розпеченій сковорідці смажимо кожен млинець з двох сторін, поки не підрум'яниться, - і складаємо їх стопкою.
4. Тепер час для начинки! Гриби і цибулю моєму, чистимо і подрібнюємо в блендері. Хоча деякі люблять грибочки залишати великими шматочками, щоб в налисники відчувалися
5. Греєм на сковороді рослинне масло, і обсмажити в ньому спочатку цибулю, а як тільки він стане прозорим, - додамо гриби, і смажимо до готовності. Солимо і перчимо до смаку.
6. Тепер на кожен млинець викладаємо начинку, і загортаємо його конвертиком або рулетиком.
Наші налисники з грибами в домашній умовах готові! Їх дуже добре подавати, посипавши тертим сиром, або ж зі сметаною і свіжою зеленню. Спробуйте!