Рецепт Налисники з грибами фото

Налисники з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Гриби, Молоко, Печериці
Пісні страви, Веганські страви
На обід, Святковий обід
Випічка, Налисники

Налисники з грибами в домашніх умовах варто приготувати один раз, щоб вони назавжди підкорили ваше серце і душу! Неймовірно смачні, ситні, а вже які ароматні… І в бенкет і в світ годяться!

Цей класичний рецепт налисників з грибами не дарма користується такою популярністю майже у всіх країнах і у всіх кафе і ресторанах є топ-замовленням. Адже це неймовірно смачно і ситно! Так що розповідаю, як приготувати налисники з грибами, спробуйте, це не складно!

1. Для початку в глибоку миску розбиваємо яйця, додамо до них сіль, і трохи зіб'ємо виделкою або вінчиком.

2. Вливаємо молоко, і ретельно перемішуємо. Поступово, не припиняючи помішування, всипаємо борошно.

3. На розпеченій сковорідці смажимо кожен млинець з двох сторін, поки не підрум'яниться, - і складаємо їх стопкою.

4. Тепер час для начинки! Гриби і цибулю моєму, чистимо і подрібнюємо в блендері. Хоча деякі люблять грибочки залишати великими шматочками, щоб в налисники відчувалися

5. Греєм на сковороді рослинне масло, і обсмажити в ньому спочатку цибулю, а як тільки він стане прозорим, - додамо гриби, і смажимо до готовності. Солимо і перчимо до смаку.

6. Тепер на кожен млинець викладаємо начинку, і загортаємо його конвертиком або рулетиком.

Наші налисники з грибами в домашній умовах готові! Їх дуже добре подавати, посипавши тертим сиром, або ж зі сметаною і свіжою зеленню. Спробуйте!


  • Молоко - 500 мілілітрів
  • Борошно - 1 Склянка
  • Яйця - 3 штуки
  • Гриби - 500 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
Цей класичний рецепт налисників з грибами не дарма користується такою популярністю майже у всіх країнах і у всіх кафе і ресторанах є топ-замовленням. Адже це неймовірно смачно і ситно! Так що розповідаю, як приготувати налисники з грибами, спробуйте, це не складно!

1. Для початку в глибоку миску розбиваємо яйця, додамо до них сіль, і трохи зіб'ємо виделкою або вінчиком.

2. Вливаємо молоко, і ретельно перемішуємо. Поступово, не припиняючи помішування, всипаємо борошно.

3. На розпеченій сковорідці смажимо кожен млинець з двох сторін, поки не підрум'яниться, - і складаємо їх стопкою.

4. Тепер час для начинки! Гриби і цибулю моєму, чистимо і подрібнюємо в блендері. Хоча деякі люблять грибочки залишати великими шматочками, щоб в налисники відчувалися

5. Греєм на сковороді рослинне масло, і обсмажити в ньому спочатку цибулю, а як тільки він стане прозорим, - додамо гриби, і смажимо до готовності. Солимо і перчимо до смаку.

6. Тепер на кожен млинець викладаємо начинку, і загортаємо його конвертиком або рулетиком.

Наші налисники з грибами в домашній умовах готові! Їх дуже добре подавати, посипавши тертим сиром, або ж зі сметаною і свіжою зеленню. Спробуйте!

Схожі рецепти