Рецепт Морквяний пиріг з яблуками фото

Морквяний пиріг з яблуками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Овочі , Фрукти , Яблука , Морква
ПП рецепти
На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Солодке , Пироги
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ароматний пиріг з морквою, яблуками і корицею доповнить ваше чаювання або прикрасить кавову паузу. Рецепт дуже простий, приготовим?

Опис приготування:

Приготувати смачну домашню випічку легко і просто. Щоб прискорити процес приготування, морква можна подрібнити в комбайні. Тепер залишається тільки замісити тісто, додати в нього цедру апельсина, корицю і нарізані яблука. Випікаємо пиріг в розігрітій духовці, охолоджуємо і насолоджуємося.

  • Морква очищена - 200 грам
  • Яблуко - 200 грам
  • Яйця курячі - 2 штуки
  • Борошно пшеничне - 220 грам
  • Цукор - 120 грам
  • Масло рослинне - 100 мілілітрів
  • Цедра апельсина - 1 Чайна ложка
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 щіпка
морквяний пиріг з яблуками - фото крок 1
Для початку підготуйте всі інгредієнти. Дана кількість інгредієнтів розраховане на форму для випічки діаметром 20 см.
морквяний пиріг з яблуками - фото крок 2
Моркву очистіть і натріть на дрібній тертці, також можна для цього використовувати комбайн.
морквяний пиріг з яблуками - фото крок 3
Яйця збийте з цукром і дрібкою солі.
морквяний пиріг з яблуками - фото крок 4
Яєчну масу з'єднайте з натертою морквою.
морквяний пиріг з яблуками - фото крок 5
Додайте рослинне масло без запаху.
морквяний пиріг з яблуками - фото крок 6
Додайте натерту цедру одного апельсина і корицю.
морквяний пиріг з яблуками - фото крок 7
Слідом додайте борошно з розпушувачем. Замісити тісто.
морквяний пиріг з яблуками - фото крок 8
Додайте в тісто нарізані яблука, перемішайте.
морквяний пиріг з яблуками - фото крок 9
Тісто викладіть в змащену маслом форму для випічки. Посипте корицею.
морквяний пиріг з яблуками - фото крок 10
Випікайте пиріг у розігрітій до 180 градусів духовці 30-35 хвилин або до сухої шпажки. Готовий пиріг трохи остудіть, а потім вийміть з форми. Верх пирога можна прикрасити цукровою пудрою. Смачний і ароматний морквяний пиріг з яблуками готовий. Смачного!

Схожі рецепти