Морквяний пиріг з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Ароматний пиріг з морквою, яблуками і корицею доповнить ваше чаювання або прикрасить кавову паузу. Рецепт дуже простий, приготовим?
Приготувати смачну домашню випічку легко і просто. Щоб прискорити процес приготування, морква можна подрібнити в комбайні. Тепер залишається тільки замісити тісто, додати в нього цедру апельсина, корицю і нарізані яблука. Випікаємо пиріг в розігрітій духовці, охолоджуємо і насолоджуємося.
- Морква очищена - 200 грам
- Яблуко - 200 грам
- Яйця курячі - 2 штуки
- Борошно пшеничне - 220 грам
- Цукор - 120 грам
- Масло рослинне - 100 мілілітрів
- Цедра апельсина - 1 Чайна ложка
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
Для початку підготуйте всі інгредієнти. Дана кількість інгредієнтів розраховане на форму для випічки діаметром 20 см.
Моркву очистіть і натріть на дрібній тертці, також можна для цього використовувати комбайн.
Яйця збийте з цукром і дрібкою солі.
Яєчну масу з'єднайте з натертою морквою.
Додайте рослинне масло без запаху.
Додайте натерту цедру одного апельсина і корицю.
Слідом додайте борошно з розпушувачем. Замісити тісто.
Додайте в тісто нарізані яблука, перемішайте.
Тісто викладіть в змащену маслом форму для випічки. Посипте корицею.
Випікайте пиріг у розігрітій до 180 градусів духовці 30-35 хвилин або до сухої шпажки. Готовий пиріг трохи остудіть, а потім вийміть з форми. Верх пирога можна прикрасити цукровою пудрою. Смачний і ароматний морквяний пиріг з яблуками готовий. Смачного!