Морква з волоським горіхом
(покроковий рецепт з фото)
Корисні властивості моркви та волоського горіха - хоч греблю гати! Завдяки закладеним в цих продуктах вітамінів і мікроелементів, їх нескінченно радять вживати в їжу дієтологи.
Думаю, ви здогадалися, що, в поєднанні один з одним, ці два продукти несуть безмежну користь всьому Вашому організму. У зв'язку з цим, розглянемо рецепт приготування моркви з волоським горіхом. Такий салат особливо корисно з'їдати після фізичного навантаження, оскільки морква не знає собі рівних в підвищенні енергії і сили організму, а волоський горіх, король по корисності серед усіх горіхів, зміцнює м'язи і швидко знімає втому.
- Морква - 4 штуки
- Грецькі горіхи - 15-20 штук
- Майонез - 1 Склянка
- Часник - 2-3 зубчиків
- Цукор - За смаком
- Сіль - За смаком
1. Моркву миємо, очищаємо і натираємо на крупній тертці.
2. Потім товкачем подрібнюємо волоські горіхи.
3. Змішуємо горіхи з натертою морквою.
4. Далі подрібнюємо часник і розтираємо його з сіллю.
5. Часник із сіллю і цукор додаємо в майонез, ретельно все перемішуємо.
6. Вийшла сумішшю заправляємо морква з волоськими горіхами.
7. Викладаємо салат в блюдо і подаємо до столу. Можете використовувати дрібно нарізану зелень в якості прикраси салату. Приємного вам апетиту!