Брауні з волоським горіхом
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вас до сих пір лякає назва "брауні", то пора це міняти. Адже це всього лише тістечко, в більшості випадків просте. Зберігаючи коричневий колір, ви можете змінювати його смак. Спробуйте цей!
У таких виробах, крім кольору, дуже важлива текстура. Вона повинна бути вологою і рихлою. А ще перед подачею необхідно нарізати випічку прямокутниками або квадратами. Хоча для початку вивчіть, як приготувати Брауні з волоським горіхом. Все таке ж просте тісто, але з деякими новими доповненнями.
- Вершкове масло - 100 грам
- Борошно пшеничне - 150 грам
- Цукор коричневий - 240 грам
- Грецький йогурт - 110 грам
- Цукор білий - 50 грам
- Яйце - 2 штуки
- Розпушувач - 0, 75 чайних ложки
- Сіль - 0, 75 чайних ложки
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
1. Поставте масло в сотейнику на середній вогонь. Топіть його до коричневого кольору протягом 5 хвилин.
2. Потім зніміть його з вогню. Додайте весь цукор, перемішайте.
3. Далі додайте яйця. Масу збийте міксером. Також влийте ванілін.
4. В окремому посуді перемішайте борошно з розпушувачем і сіллю.
5. Потім суху суміш додайте до масляної. Замішайте тісто.
6. В кінці всипте поламані горіхи. Ще раз все перемішайте.
7. Після цього тісто викладіть в прямокутну або квадратну форму. Надішліть його пекти в духовку при 180 градусах.
8. Через 35 хвилин Браун будуть готові. Наріжте їх і остудіть. Приємного чаювання!