Котлети з волоським горіхом
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную приготувати котлети з волоським горіхом. Смачні та корисні, вони неодмінно сподобаються дітям і дорослим. Спробуйте!
Самі звичайні м'ясні котлети придбають пікантний і цікавий смак, якщо додати до фаршу сир і подрібнені горіхи. Котлетки виходять неймовірно смачні, соковиті і ароматні. На гарнір можна подати картопляне пюре, макарони, крупи або свіжі овочі. Котлети по цьому рецепту можна сміливо подати не тільки до сімейної вечері, але і до будь-якого святкового столу.
- Фарш м'ясний - 600 грам
- Хліб - 50 грам (білий)
- Молоко - 150 мілілітрів
- Цибуля - 1 штука
- Горіхи волоські - 50 грам
- Сир - 50 грам
- Вершкове масло - 30 грам
- Зелень - За смаком
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
У хліба зріжте кірки, наріжте його кубиками або розкришите руками і залийте молоком.
Цибуля наріжте кубиками і обсмажте до м'якості на вершковому маслі.
Горіхи подрібнити до стану дрібної крихти за допомогою качалки.
Сир натріть на крупній тертці.
У глибокій мисці з'єднайте фарш, віджатий руками хліб, цибуля, горіхи, тертий сир, подрібнену зелень, сіль і спеції.
Ретельно перемішайте.
Сформуйте з фаршу котлети, обваляйте їх в сухарях і викладіть на сковороду з добре розігрітим рослинним маслом.
Обсмажте котлети з двох сторін до рум'яної скоринки.
Котлети з волоським горіхом готові. Смачного!