Рецепт Молоко з фундука фото

Молоко з фундука
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Горіхи
Веганські страви
На полуденок, На сніданок
Напої, Молочні

Ділюся рецептом, як приготувати молоко з фундука. Молоко з горіхів майже нічим не відрізняється від коров'ячого, його можна додавати в каву і чай, піч на ньому млинці або пити просто так.

Горіхове післясмак перетворює звичайне молоко в справжні ласощі. Молоко з фундука ідеально підійде для перекусу з печивом або кексами. Для приготування молока потрібно сирої фундук хорошої якості. Зберігається таке горіхове молоко близько 5 днів в холодильнику. З макухи, який залишається після приготування напою, можна зробити печиво.

  • Funduk - 100 грам
  • Вода - 600 мілілітрів
  • Топінамбур сироп - 1 Ст. Ложка
  • Ванільний сироп - 1-2 капель
молоко з фундука - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
молоко з фундука - фото крок 2
Замочіть фундук в воді на 6-8 годин. Потім добре промийте горіхи.
молоко з фундука - фото крок 3
Подрібніть в блендері фундук, топінамбур сироп, воду і ванільний сироп.
молоко з фундука - фото крок 4
Процідіть молоко з фундука через марлю і відіжміть.
молоко з фундука - фото крок 5
Moloko практично Funduk, смачного!

Схожі рецепти