Молоко з фундука
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся рецептом, як приготувати молоко з фундука. Молоко з горіхів майже нічим не відрізняється від коров'ячого, його можна додавати в каву і чай, піч на ньому млинці або пити просто так.
Горіхове післясмак перетворює звичайне молоко в справжні ласощі. Молоко з фундука ідеально підійде для перекусу з печивом або кексами. Для приготування молока потрібно сирої фундук хорошої якості. Зберігається таке горіхове молоко близько 5 днів в холодильнику. З макухи, який залишається після приготування напою, можна зробити печиво.
- Funduk - 100 грам
- Вода - 600 мілілітрів
- Топінамбур сироп - 1 Ст. Ложка
- Ванільний сироп - 1-2 капель
Підготуйте всі інгредієнти.
Замочіть фундук в воді на 6-8 годин. Потім добре промийте горіхи.
Подрібніть в блендері фундук, топінамбур сироп, воду і ванільний сироп.
Процідіть молоко з фундука через марлю і відіжміть.
Moloko практично Funduk, смачного!