Рецепт Мохіто класичний фото

Мохіто класичний
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Зелень , М'ята
Вегетаріанське харчування
На швидку руку , Фуршет
Напої , Алкогольні , Коктейлі , Мохіто
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 5 хв.

Настає спекотна пора і настав час розповісти вам, як приготувати мохіто класичний. Цей напій освіжає і дає легку прохолоду, коли це необхідно. Готується легко і швидко.

Опис приготування:

Завжди пам'ятайте, що мохіто - це напій для вашої творчості: ви можете робити алкогольний мохіто, bezalkogolynиy мохіто, додавати сезонні фрукти, збільшувати пропорції лайма і м'яти і багато іншого. Незмінним залишається лише вражаюче властивість мохіто втаязиквати спрагу навіть в найспекотніший літній день. Мохіто - це супутник будь-літньої вечірки.

  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Вода - 2 Ст. Ложки
  • Свіжа м'ята - 20 Пучков
  • Вапно - 1 штука (нарізаний )
  • Білий ром - 60 мілілітрів
  • Лід - За смаком
  • Газована вода - 60 мілілітрів
1
У маленьку каструлю додайте воду і цукор. Закип'ятіть і дочекайтеся розчинення цукру (1-2 хвилини). Зніміть з вогню і дайте охолонути.
2
Тим часом покладіть лайм і м'яту в глечик або велику склянку. І перемішуйте, поки з лайма вийде весь сік, а з м'яти все масла.
3
Додайте в глечик воду з цукром і ром.
4
Заповніть склянку льодом.
5
Розлийте мохіто по склянках і залийте газованою водою.

Схожі рецепти