Млинець
(покроковий рецепт з фото)
Млинець - національне турецьке блюдо, несолодкі і дуже апетитні оладки, які чудово підійдуть для сніданку або перекусу. Обов'язково повторіть цей рецепт в домашніх умовах.
Ці солоні оладки можна подавати до столу з розтопленим вершковим маслом, сметаною або будь-яким іншим соусом. Тісто дуже просте і швидке в приготуванні, так що впорається навіть новачок.
- Яйце - 2 штуки
- Борошно - 1/2 склянки (приблизно)
- Вода - 1/3 склянки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Вершкове масло - 50 грам
Підготуйте інгредієнти.
У теплу воду додайте сіль і перемішайте до розчинення.
У глибоку миску просійте борошно.
Влийте солону воду.
Яйця збийте окремо в невеликій мисочці.
Влийте яйця в тісто. Ретельно перемішайте до однорідності. Паралельно розтопіть на сковороді вершкове масло.
Ложкою викладіть тісто на сковороду.
Смажте оладки з двох сторін до рум'яної.
Млинці Готовий. Смачного!